Doina Banciu, conferință de Ziua Culturii Naționale, la Călărași

Ziua Culturii Naționale a fost omagiata de Consiliu Județean Călărași si Biblioteca Județene in parteneriat cu Academia  Oamenilor de Știința din Romania  prin  conferința susținuta de prof. univ.  Doina Banciu , vicepreședinte AOSR cu  tema “Transformarea digitala a instituțiilor publice de cultura” . 

„Conferința a prezentat noile concepte privind rolul bibliotecilor  in societate precum si modul de finanțare prin  PNNR pentru transformarea lor in hub-uri de cultura digitala. Au participat bibliotecari din întreg județul, cadre didactice, elevi . Au fost prezenți Președintele Asociației Bibliotecilor Publice din Romania, directorul Bibliotecii Județene Ialomița precum si oficialități locale.

Conferința a fost deschisa de Președintele Consiliului Județean, dl Vasile Iliuță, care si-a exprimat susținerea pentru modernizarea bibliotecilor si participarea lor activa la  ridicarea competentelor digitale ale cetățenilor. Directorul bibliotecii, dna Ionela Ichim, a arătat ca va aplica pentru obținerea de fonduri prin PNNR La finalul conferinței a fost vizitata biblioteca , apreciata pentru modul de organizare, acces la colecții si spatiile dedicate tinerilor.” arată un comunicat al organizatorilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel