Divorț cu scandal între Johnny Depp și Amber Heard

Lupta dintre Amber Heard și Johnny Depp ia o nouă întorsătură. Actriței i se reproșa că nu a reclamat oficial violența la care ar fi fost supusă din partea soțului când poliția a venit la domiciliul lor, în 21 mai.

Acum a îndreptat această lipsă, depunând marți o plângere la poliția din Los Angeles, în care evocă "ani" de violențe "fizice și psihice" din partea lui Johnny Depp, informează avocații săi, scrie The Telegraph.

Amber Heard  a cerut săptămâna trecută divorțul de Johnny Depp, pe care îl acuză de violențe conjugale, și a obținut o ordonanță care îi interzice vedetei din "Pirații din Caraibe" să se apropie de ea. Apropiați ai actorului i-au luat acestuia apărarea însă weekend-ul trecut, unii afirmând că Depp a fost manipulat.

"Amber a depus o plângere la poliția din Los Angeles pentru ca faptele reale să fie cunoscute fiindcă ea a fost ținta unor afirmații false și răuvoitoare în presă", au spus avocații actriței într-un comunicat. "Amber a suferit ani întregi agresiuni fizice și psihologice din partea lui Johnny"", au adăugat Samantha Spector și Joseph Koenig.

Din motive profesionale și care țin de viața privată, Amber Heard a refuzat până acum să depună plângere după disputa din 21 mai, din care actrița s-a ales cu o vânătaie pe obraz, potrivit aceleiași surse. Însă "Amber nu mai suportă atacurile neîncetate și minciunile lansate împotriva ei după acel moment, au mai scris avocații.

Actrița a apărut la 27 mai la tribunalul din Los Angeles cu o vânătaie pe obraz. Site-ul TMZ a publicat o fotografie a ei cu hematoame în jurul unui ochi, arătând că Depp i-ar fi aruncat telefonul mobil în față.

Johnny Depp și Amber Heard s-au întâlnit la filmările pentru comedia "Rhum Express" (2011), când actorul era încă cu Vanessa Paradis, cei doi fiind împreună între 1998 și 2012 și având doi copii, Jack și Lily-Rose. Depp și Heard s-au căsătorit în februarie 2015.

Un purtător de cuvânt al actorului a declarat presei săptămâna trecută că Johnny Depp nu va răspunde "la niciuna din informațiile false, bârfele și minciunile pe seama vieții sale personale", adăugând că speră într-un "sfârșit rapid al acestei căsătorii efemere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel