Dincolo de filme: Mihai Leu detaliază diferențele dintre Rocky și realitatea boxului

Mihai Leu, campion mondial la categoria semimijlocie, a subliniat cea mai mare diferenţă între filmele despre box, cum ar fi seria Rocky, cu Sylvester Stallone în rolul principal, şi boxul real. 

 

Mihai Leu a fost invitat la interviurile DC Sport şi l-am întrebat, astfel, dacă sunt diferenţe mari între ceea ce se întâmplă în filmele despre box şi ceea ce are loc în ringul real. Iată ce a răspuns fostul pugilist. 

"Filmele trebuie să te ţină în suspans. Sunt inspirate din realitate, pentru că trebuie să aibă o bază de unde se porneşte. Dar eu cred că, deşi filmele sunt puţin mai exagerate, arată lucrurile care se întâmplă în sportul de performanţă. Într-adevăr, trebuie foarte multă muncă. Dar munceşti mai mult decât se arată într-un film. În film se termină cu bine mereu pentru personajul principal. În viaţa reală nu ştii niciodată. Eu am muncit foarte mult, am făcut tot ce se putea ca să fac performanţă, dar poţi să munceşti la fel de mult, să te sacrifici la fel de mult, şi să nu ai rezultate", a declarat Mihai Leu pentru DC Sport. 

Singurul lucru pe care îl regretă Mihai Leu 

"Nu sunt un om care să aibă regrete, pentru că sunt degeaba. Dar singurul lucru din cariera mea sportivă pe care îl regret este faptul că am acceptat să boxez mult mai repede decât mi-a zis doctorul. Asta a însemnat sfârşitul carierei mele de boxer. Şi sincer aş mai fi boxat măcar... CONTINUAREA PE dcsport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel