Urmărește emisiunea live


Dinamo-Steaua. Reacția lui Becali după înfrângere

Gigi Becali nu s-a arătat foarte deranjat de înfrângerea suferită în fața lui Dinamo. El spune că golurile au fost făcute cadou, dar susține în continuare că Steaua va fi campioană.

"Am facut doua goluri cadou. De Amorim nu a facut in viata lui o alunecare, era acolo Momcilovic. Si Balasa faci penalty la Nemec cand nu mai ajungea la minge. Am bagat un jucator mort care in loc sa faci ceva face 11 metri.

S-a accidentat si Pintilii, nu am avut pe Muniru in lot sa il bage. Ei fac o schimbare pe Tahar (n.r. Bawab) care scoate 11 metri. Aici s-a facut diferenta. Nu aveam nevoie, nu il acuz dar e greseala lui Reghe, era de ajuns 1-1, eram campioni.

Arbitrajul e cum am spus inainte, vreau arbitraj european. A lasat locul tare, l-au lovit pe Alibec, trebuia galben acolo, e arbitru european. Fotbalul se joaca la minge nu agresiv, ii calcam pe cap, pe glezna. Ei nu au depasit mijlocul terenului, i-am naucit, nu am ce sa le reprosez jucatorilor.

Eu zic ca tot noi suntem campioni dar nu pot sa vorbesc mai multe acum. Viitorul are doua meciuri mai grele, cu Craiova si cu CFR. Noi am avut 2 penalty-uri cu Viitorul, am avut ocazii clare, cu CFR la fel puteam sa dam cu poarta goala si nu am dat, asta e," a declarat Becali confom sport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel