Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Răzvan Ciobanu a reușit să slăbească aproape 50 de kilograme după ce a ținut această dietă.

Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Designerul a ajuns la 80 de kilograme, pornind de la o greutate de 128 de kilograme.

Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Răzvan Ciobanu a hotărât să țină dieta Atkins, consumând doar carne, brânză și ouă.

Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. "Nu cred în fresh-uri. Ma bine mănânc două portocale, ca să am și fibre. Fructe consum. Am un program de viață foarte relaxat. Pot să mănânc și omletă, fără ulei. Nici nu amestec multe ingrediente la o masă. Am un orar fix de mese. Mănânc cam din patru în patru ore. Micul dejun îl servesc între 7 și 9 jumate. Apoi mănânc fructe până la masa de prânz. La prânz pot opta pentru supe, carne la grătar, carofi copți, sushi, chiar și mici. Mănânc câte 6 mici dacă vreau, dar cu legume și cu muștar fără zahăr. Iar la cină, pot să mânânc iar sushi dacă mi-e poftă sau pește la grătar", i-a povestit vedeta lui Teo Trandafir.

Vezi și: Cură apă cu castraveți. Rezultate vizibile rapid!

Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Dieta Atkins este una săracă în carbohidrați și este recomandată celor care vor să slăbească relativ rapid multe kilograme.

Dietă Răzvan Ciobanu. Cele 4 faze ale dietei Atkins


Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Faza 1 (introducerea): Trebuie să consumi cel mult 20 de grame de carbohidrați pe zi, timp de două săptămâni. Poți consuma alimente grase, cu multe proteine, cu puține legume bogate în carbohidrați, precum cele cu frunze verzi. Asta va produce șocul necesar ca să începi să slăbești.

Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Faza 2 (echilibrarea): Treptat, dar foarte încet, adaugi în meniul zilnic legume cu frunze verzi care au conținut scăzut de carbohidrați și cantități foarte mici de fructe.

Vezi și: Paște 2019. Rugăciuni puternice pentru Postul Mare

Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Faza 3 (reglajul fin): Când ai ajuns foarte aproape de ținta propusă (greutatea dorită, evident), adaugi treptat și tot încet, alimente cu carbohidrați în meniul tău, astfel încât să încetinești slăbirea.

Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Faza 4 (menținerea): De cum încolo poți mânca alimente cu carbohidrați „sănătoși", pe care organismul tău a învățat să-i tolereze și să-i digere astfel încât să nu te mai îngrași.

Vezi și: Mâncare de post. Ardei umpluți: Rețeta măicuţelor de la Mânăstirea Prislop

Dietă Răzvan Ciobanu. Alimente interzise în dieta Atkins

Zahărul: se găsește în sucuri naturale și artificiale, prăjituri, dulciuri, înghețată etc,

Cereale: Grâul, secara, orzul și orezul,

Uleiurile vegetale: de soia, de porumb, de rapiță etc,

Toate alimentele așa-zise „de dietă", pentru că cele mai multe dintre ele conțin grăsimi saturate și zahăr sau îndulcitori,

Legumele și vegetalele cu mulți carbohidrați: morcovi, napi, cartofi de orice fel, linte, fasole, năut (doar în faza 1, de introducere),

Fructele bogate în carbohidrați: banane, mere, portocale, pere, struguri (doar în faza 1, de introducere).

Dietă Răzvan Ciobanu. Ce alimente ai voie să mănânci în dieta Atkins

Carne: de vită, de porc, de miel, de pui, de curcan, șuncă și orice altceva e comestibil,

Pește gras: somon, păstrăv, sardine etc,

Ouă: conțin omega 3,

Vegetale și legume cu puțini carbohidrați: kale, spanac, brocoli, asparagus,

Lactate grase: unt, brânză, smântână, iaurt integral,

Sâmburi și semințe: alune, nuci macadamia, migdale, semințe de floarea-soarelui,

Uleiuri vegetale bune: ulei de măsline extravirgin, ulei de cocos, avocado și ulei de avocado.

Dietă Răzvan Ciobanu. Ce ai voie să bei în dieta Atkins


Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme. Apă, cafea, ceai verde și foarte, dar foarte puțin alcool, de preferat fiind vinul sec, fără zahăr adăugat. Evitați berea, care conține mulți carbohidrați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel