Mâncare de post. Ardei umpluți: Rețeta măicuţelor de la Mânăstirea Prislop

Mâncare de post. Ardei umpluți: Rețeta măicuţelor de la Mănăstirea Prislop. Ieri a început Postul Mare, de dinainte de Sărbătoare Paștelui, iar gospodinele au început să robotească prin bucătărie, pentru bucatele de post pe care fiecare familie le va consuma de acum, până în ziua de Paște. Există o mulțime de feluri de mâncare. Iată o rețetă de ardei umpluți de post, care cu siguranță va fi pe placul celor dragi.

Mâncare de post. Ardei umpluți. Ingrediente

7 ardei graşi
1 ardei
2 morcovi
2 cepe
150 g orez
3 roşii
boia de ardei dulce
piper, sare
50 ml ulei
1 lingură de făină
1 linguriţă de vegeta
pătrunjel

Mâncare de post. Ardei umpluți. Mod de preparare

Mâncare de post. Ardei umpluți: Rețeta măicuţelor de la Mănăstirea Prislop. Ardeii se spală şi se curăţă de seminţe. Se opreşte cotorul fără semnințe, pentru capac. Ceapa şi ardeiul se toacă fâşiuţe, morcovul se rade. Într-o tigaie cu ulei încins, se înăbuşesc legumele.

Vezi și: Cură apă cu castraveți. Rezultate vizibile rapid!

Mâncare de post. Ardei umpluți: Rețeta măicuţelor de la Mănăstirea Prislop. Se adaugă orezul, pulpa de la roşii şi se lasă pe foc până capătă o consistență bună de umplut ardeii. La final, se adaugă sare, piper după gust.

Mâncare de post. Ardei umpluți: Rețeta măicuţelor de la Mănăstirea Prislop. Se umplu ardeii şi se pun într-o cratiţă mai înaltă. Se adaugă apă caldă, câteva rondele de roşii, o linguriţă de vegeta şi se lasă ardeii la fiert la foc mic.

Vezi și: Paște 2019. Rugăciuni puternice pentru Postul Mare

Mâncare de post. Ardei umpluți: Rețeta măicuţelor de la Mănăstirea Prislop. Spre final, se dizolvă o lingură de făină în apă şi adăugă în sos. Când zeama a scăzut şi ardeii au fiert, se poate lua de pe foc. Se adaugă verdeaţă tocată mărunt. Se servesc calzi, împreună cu sos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel