Denisa de la Bambi și Cătălin Cazacu și-au spus ADIO după opt luni de relație

După opt luni de relație, Denisa de la Bambi și pilotul Cătălin Cazacu și-au spus ADIO. De vină este stilul de viață diferit pe care îl au cei doi.

"Nu mai suntem un cuplu de puţin timp. După două zile cu el, stăteam trei ca să-mi revin. Suntem aici ca să-mi revin. (…) E o nepotrivire de fus orar.(...) E un om minunat pe care mă bucur că l-am cunoscut. (...) Acum ceva timp am fost bolnavă şi el a fost cu mine la medic (n.r.: nu mai formau un cuplu) (...) El face parte din viaţa mea şi toţi oamenii din viaţa mea sunt importanţi. (...) Nu ne mai împăcăm. (...)", a declarat Denisa de la Bambi în cadrul unei emisiunii de la Antena Stars.

(w670)

"Ne-am despărţit, dar suntem prieteni foarte buni. (...) Noi suntem altfel, de aceea am decis să nu e ok să continuăm cu jumătăţi de măsură şi am luat decizia asta. (...)", a spus Cătălin Cazacu în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Înainte ca sportivul Cătălin Cazacu să aibă o relație cu Denisa Tănase, acesta s-a iubit cu prezentatoarea de televiziune și designer vestimentar, Maria Simion.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel