Delia se transformă în Acadelia. Luați-vă acadele la concert

Delia. Au fost deja puse în vânzare biletele la show-ul cu meniu curajos, de pe 14, 15 și 16 noiembrie, de la Sala Palatului!

Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil denumit sugestiv – ACADELIA. Staff-ul artistei ne informează că datorită conținutului său, acest spectacol poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Astfel, se încurajează consumul moderat de dulce pe toată durata spectacolului.

Așa cum ne-a obișnuit deja, excentrica artistă a pus la cale un super show pe care îl va susține la Sala Palatului din București, timp de trei zile, pe 14, 15 și 16 noiembrie 2018.

Vezi si: Iuliana Beregoi, moment de panică la Satu Mare: M-am speriat puțin!

Prezența în sală se face pe bază de bilet și... acadele. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta" și „du-te-mă, baby!", piese deja celebre aflate in playlist-ul ei. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților. Biletele au fost deja puse în vânzare aici.

De asemenea, există opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel