Iuliana Beregoi, moment de panică la Satu Mare: M-am speriat puțin!

Iuliana Beregoi, fenomenul generației Z își așteaptă fanii pe 10 iunie la Sala Palatului, la cel mai mare concert al sau! 

Iuliana Beregoi. Fanii artiștilor pot deveni foarte înfocați și imprevizibili din prea multă iubire, iar Iuliana Beregoi a simțit asta pe pielea ei, la doar 13 ani, în timpul unui concert în aer liber la Satu Mare, desfășurat săptămâna trecută.

Artista abia își începuse concertul, în fața câtorva mii de fani adunați într-o piață centrală din Satu Mare și a coborât de pe scenă pentru a fi mai aproape de admiratorii ei și pentru a interacționa cu aceștia. Cu toate că era însoțită de câțiva bodyguarzi bine făcuți și antrenați, la un moment dat tânăra artistă a fost pur și simplu înșfăcată de o fană de după gardul de protecție, luată de gât și strânsă puternic în timp ce bodyguarzii încercau să o elibereze. Vedeta adolescentă a fost eliberată cu greu din mâinile fanei care o săruta pe obraz și o îmbrățișa sufocant. La finalul concertului admiratorii au năvălit pur și simplu în spatele scenei iar bodyguarzii au fost nevoiți să intervină, ca într-un film de acțiune și să creeze diversiune, ajungând până la urmă să o adăpostească în subsolul unei instituții din apropiere, împreună cu managerii artistei.

Când fanii au început să bată cu pumnii în geamuri până aproape să le spargă, bodyguarzii au luat-o efectiv în spate pe Iuliana Beregoi și au reușit cu greu să o ducă la mașina înconjurată de o mare de oameni.

"Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge până aici. Când eram mică vedeam reacții de genul acesta la concertele lui Michael Jackson, nu înțelegeam de ce plângeau fanii la un concert unde ar trebui să te bucuri de muzică și spectacol. M-am speriat puțin dar mi-am dat seama că pur și simplu fata respectivă era foarte entuziasmată" , a declarat Iuliana Beregoi.

Iuliana Beregoi, concert Satu Mare: https://youtu.be/WAoGuGRCM3Y

Pe 10 Iunie, pregătește un spectacol de excepție la Sala Palatului

Pe 10 iunie Iuliana Beregoi va susține cel mai mare concert al ei de până acum, la Sala Palatului din București. "Suntem Generația Z, cu sufletul independent, cu muzică în căști și în piept". Așa sună una din melodiile Iulianei Beregoi, adolescenta care la doar 13 ani are sute de mii de fani, peste o sută de milioane de vizualizări la videoclipurile ei de pe Youtube și are rolul principal în serialul "Lara", cel mai de succes serial de acțiune pentru copii. Pe 10 iunie Iuliana ne pregătește un super show la Sala Palatului, Lara&Generația Z. Iuliana le promite fanilor un concert de neuitat și momente speciale alături de actorii din "Lara" și de alți artiști invitați. Cu siguranță multe surprize pentru cei care abia așteaptă să o vadă în concert.

"Abia aștept întâlnirea cu fanii mei la Sala Palatului. Va fi cel mai mare concert al meu și voi avea invitați speciali alături de care pregătesc momente spectaculoase!", declara încântată Iuliana Beregoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel