DELIA, fără sutien în fața fanilor. O face geloasă și pe Loredana Groza - FOTO

Foto Facebook Delia
Foto Facebook Delia

Delia s-a fotografiat cu sânii la vedere și a uimit... audiența. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din  România. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta se poate mândri cu un corp ca tras prin inel, deși este o gurmandă desăvârșită. De-a lungul timpului, Delia și-a surprins fanii în tot felul de ținute extravagante. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când blondina a apărut în fața fanilor îmbrăcată într-un maieuț, care i-a lăsat la vedere bustul generos. Fanii au remarcat imediat faptul că artista nu purta nici sutien, lucru ce a stârnit și mai multe reacții. 

Dacă unii fani au complimentat-o pentru felul în care arată, alții au comparat-o pe artistă cu Loredana Groza, colega ei de la „X Factor”, care are mereu apariții provocatoare. 

”Mai pui și tu dragă câte o poză cu feminitate? Bravo. (…) Loredana este geloasă! (…) Păi numai Loredana Groza? (…) Dacă ai luat stilul Billie Eilish cu hainele alea colorate și supradimensionate nu ai mai avut ocazia să-ți arăți corpul. Ți-a convenit, dar și suferi puțin pentru că nu te-a mai apreciat lumea pentru frumusețea corporală. Nu e rău să dai puțină sare, dar ai grijă să nu ajungi in extremă cealaltă. (…) Ce schimbare! Parcă ești Lory. (…) În sfârșit a dat bunul Dumnezeu să o vedem și noi pe Delia Matache în ceva mai sexy. În ultimă perioada am crezut că face reclamă la îmbrăcăminte pentru circ.”, au fost câteva dintre comentariile fanilor pe Facebook.

Vezi poza pe SPECTACOLA.RO

Recent, Delia a fost făcută praf pentru o apariție controversată.

Se cunoaște deja că Delia are un stil aparte și nu ezită să încerce tot felul de stiluri noi, care de care mai frapante și mai îndrăznețe, unele atât de neconformiste încât sunt greu de digerat de publicul larg. 

Și totuși, Delia- un artist talentat și foarte plăcut de public, care a ținut de-a lungul anilor pasul cu primele pagini ale ziarelor mondene, dar și cu emisiunile de top- nu pare să fie pregătită să facă vreun pas în spate, în ciuda criticilor care o vizează frecvent.

Citește mai mult aici: Delia, făcută praf după o apariție... DIFERITĂ. ”Doamne ferește, ce face fala din om!”/ ”Mai rămâne să-ți pui coarne”- FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel