Urmărește emisiunea live


De ce Regina Elisabeta poartă mereu mănuși. Genevieve James îi dezvăluie obsesia: Vă asigur, are mereu rezerva în geantă

Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family

Regina Elisabeta respectă o mulțime de reguli și are tot felul de colecții și tabieturi. De ce poartă mereu mănuși și cum a început pasiunea ei pentru acestea.

În vârstă de 94 de ani, Regina Elisabeta este cunoscută pentru stilul vestimentar rafinat.

De-a lungul timpului, Regina a avut numeroase apariții publice, iar cei care o urmăresc constant au observat că are anumite principii pe care le respectă cu sfințenie, indiferent de context.

Printre preferințele Reginei Elisabeta se numără mănușile și le poartă la fiecare apariție în public. Motivul este unul cât de poate de simplu și neașteptat pentru mulți: îi plac foarte mult.

Genevieve James, femeia care croiește mănuși pentru cele mai mari personalități ale lumii, a dezvăluit că Regina Elisabeta poartă mănuși entru că acesta este stilul ei vestimentar care i se potrivește cel mai vine personalității sale. 

Are mereu mănuși de rezervă în geantă

În plus, tot Genevieve James a mai spus că un alt motiv pentru care poartă mănușile este acela că îi place să fie mereu curată pe mâini și să le poartă mereu în public, fără excepție și asta pentru că se întâlnește cu mulți oameni și dă mâna cu fiecare. 

"Se întâlnește și dă mâna cu o mulțime de oameni. Cred că mănușile îi protejează mâinile. În primul rând le poartă pentru că acesta este stilul ei. Pot să vă asigur că are mereu o pereche în geantă, de rezervă", a spus Genevieve James, pentru hellomagazine.com

Într-un alt interviu, aceasta a spus că Regina Elisabeta este o persoană destul de practică și nu cumpără mănuși mereu, ci le reutilizează, dar abia după ce acestea au fost igienizate corect. 

Regina Elisabeta nu poartă niciodată mănuși din materiale sintetice sau din piele. Ea alege mereu ca mănușile ei să fie confecționate din bumbac. Un alt detaliu de care ține mereu cont atunci când le comandă este ca acestea să respecte anumite măsuri, astfel încât să nu i se vadă niciodată mâinile, citează elle.ro

Povestea mănușilor Reginei Elisabeta

Aceeași sursă a mai spus și cum a luat naștere povestea și pasiunea Suveranei pentru mănuși. Ea a spus că Regina a ales mereu un singur model, simplu și elegant de la brandul de mănuși Cornelia James, care are o poveste impresionantă.

Cornelia, mama lui Genevieve James, este cea care a pus bazele brandului de mănuși. Aceasta a ajuns la Londra în anul 1939 și a adus cu ea un bagaj plin cu mănuși, care au intrat rapid în preferințele doamnelor, iar de aici și până la apariția în revista Vogue nu a mai fost decât un pas.

Regina Elisabeta îi dă clasă lui Kate Middleton. Fostul majordom o dă de gol, cum își alege ținutele

Paul Burrell a mărturisit că suverana preferă rochiile și costumele în cele mai aprinse culori, pentru că astfel se distinge din mulțime și rămâne mereu în centrul atenției.

Spre deosebire de Kate Middleton, care a fost surprinsă purtând aceeași ținută de mai multe ori, cu mai multe ocazii, Regina poartă mereu altceva și foarte rar a fost văzută purtând aceeași ținută, în 69 de ani de domnie.

Nelu Ploieșteanu, ultima dorință înainte de a fi intubat. Ce i-a spus fiicei, medicii fac anunțul: Pronosticurile sunt sumbre

Unde-și ține toate hainele 

Majordomul a dezvăluit pentru The Royal Box că în camera reginei nu există haine și nici o garderobă amenajată pentru ele.

"Garderoba ei se află la ultimul etaj al palatului, iar o persoană specială coboară dimineața înainte de evenimentele oficiale la Majestatea Sa cu două schițe. De fiecare este atașată o mostră de țesătură din care este confecționată haina, astfel încât Regina să își poată imagina ținuta cât se poate de clar. După asta, alege o ținută din cele două propuse în funcție de dispoziția ei și acea ținută este adusă de la etaj", spune Paul Burrell.

"Însăși Regina nu a fost niciodată în acea cameră", susține ferm Paul Burell.

Bagajele Reginei au peste patru tone

În plus, acesta a mai spus că atunci când pleacă în turnee mai lungi, bagajele ei cântăresc peste patru tone și sunt duse la destinație din timp.

Hainele create pentru ea nu trebuie să o jeneze deloc, iar fustele sunt special croite astfel încât să nu se ridice deasupra genunchiului când stă pe scaun sau când bate vântul.

Regina Elisabeta deține recordul în materie de pălării, având o colecție de peste 5.000 de pălării, pe care le poartă o singură dată.

Cum au ajuns acestea să fie și preferatele Reginei

Creatorul rochiei de mireasă a Reginei Elisabeta este cel care le-a remarcat și a rugat-o pe Cornelia să îi aducă un geamantan plin cu mănuși Reginei în luna de miere.

După acel moment, Cornelia James a devenit furnizor oficial al Casei Regale Britanice.

După ce ea a murit, afacerea a ajuns la Genevieve James, fiica ei, scrie catine.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cornelia James (@cornelia_james)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Queen Elizabeth II (@queen_elizabeth_fanpage)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Queen Elizabeth II (@queen_elizabeth_fanpage)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Queen Elizabeth II (@queen_elizabeth_fanpage)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel