De ce nu a mai venit Maria Ciobanu în România. Ionuț Dolănescu, anunț: Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu

Foto: Facebook Maria.Ciobanu
Foto: Facebook Maria.Ciobanu

De ce nu a venit de fapt, Maria Ciobanu în România anul acesta a spus Ionuţ Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu. 

Din cei 84 ani ai săi, Maria Ciobanu a fost prezentă pe scenă, în fața publicului, timp de 60 de ani.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România și are peste 600 de piese înregistrate pe discuri, la Radio și TV.

Artista s-a retras de câțiva ani din activitate și locuiește de mai mulți ani în Statele Unite din cauza unor probleme de sănătate, dar vine regulat și în țară. Anul acesta însă, artista nu s-a întors în România, așa cum obișnuia, iar fiul ei, Ionuț Dolănescu, a vorbit desprea asta.

"Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo.

E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani", a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular, citează viva.ro

Maria Ciobanu preferă să stea pe perioada iernii în California, acolo unde clima este mai blândă.

În anul 2017, artista a fost diagnosticată cu o formă acută de astm, iar medicii i-au recomandat să locuiască în regiuni cu temperaturi blânde.

"Nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu"

Anul trecut, pe 3 septembrie, artista a împlinit 84 de ani și a mărturisit, extrem de emoționată, că a suferit că nu a putut veni în țară.

"N-am avut cum să venim, a fost pandemie. Dar ne-a fost foarte dor. Mă rugam tot timpul la bunul Dumnezeu: Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin! Să mă ajuți să ajung în țara mea!", a spus Maria Ciobanu în emisiunea Teo Show, potrivit viva.ro.

În 2019, Maria Ciobanu susținea că mai stă aproximativ doi ani în America.

"Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu", a declarat Maria Ciobanu atunci.

Maria Ciobanu, pensie UMILITOARE în România. Cât îi dă America, după ce și-a luat cetățenia. Suma te va uimi

Statul român nu o apreciază aproape deloc pe Maria Ciobanu, deși a primit numeroase distincții și a reprezentat țara noastră în diverse colțuri ale lumii, ieșită la pensie, vedeta primește o sumă despre care spune că nu i-ar ajunge să se întrețină: 1.200 lei, potrivit impact.ro

Norocul artistei vine de peste hotare. Stabilită de mai mulți ani în Statele Unite, unde a reușit să obțină și cetățenia americană, ea mai primește de la țara adoptivă lunar suma de 1.000 de dolari.

Maria Ciobanu și-a făcut TESTAMENTUL. Cu ce se va alege Ionuț Dolănescu

Maria Ciobanu nu vrea ca, după trecerea ei în neființă, cei trei copii să se certe pe avere. Așa că și-a făcut testamentul și a stabilit ce le va reveni lui Ionuț Dolănescu, Leontinei și Cameliei.

Un apropiat al artistei a declarat că „dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi.”

Prin urmare, sursa spune că „Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele.”

De asemenea, „bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel.”

„Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, a mai spus apropiatul artistei pentru Playtech.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel