De Ce a DIVORȚAT Anca Țurcașiu? Motivul INCREDIBIL. "LECȚII! Merg mai departe"

Anca Țurcașiu a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce și-a anunțat divorțul de bărbatul alături de care a stat 22 de ani.

Divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu a șocat o lume întreagă, mai ales că relația lor, de mai bine de 22 de ani, părea mai solidă ca niciodată.

Potrivit cancan.ro, motivul este unul la care nimeni nu s-ar putea gândi vreodată și anume meseria bărbatului. Între cei doi ar fi apărut mai multe discuții tensionate după ce Cristian Georgescu ar fi anunțat-o pe artistă că ar vrea să renunțe la meseria extrem de bănoasă, stomatologia. 

Mai mult, Anca Țurcașiu n-ar fi acceptat să îl întrețină pe medicul Cristian Georgescu, iar asta ar fi dus la despărțire.

După cum susțin apropiații celor doi, de ceva vreme, fostul soț al Ancăi Țurcașiu n-ar mai fi lucrat, motiv care ar fi deranjat-o extrem de tare pe vedetă. 

Citește și: Meghan Markle, schimbare RADICALĂ de look. Ce înseamnă ASTA. Fostul său hairstilist RUPE tăcerea

Anunțul divorțului a fost făcut de Anca Țurcașiu

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!", a scris artista pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel