Meghan Markle, schimbare RADICALĂ de look. Ce înseamnă ASTA. Fostul său hairstilist RUPE tăcerea

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Meghan Markle și-a făcut o schimbare radică la look. Iată ce spune fostul său hairstilist despre această decizie. Ce reprezintă noul look. 

Meghan Markle a apărut recent cu un nou look. Fosta ducesă de Sussex și-a surprins urmăritorii și asta pentru că a renunțat la obiceiurile vechi și a apărut schimbată față de cum ne-am obișnuit.

Actrița a avut o intervenție marțea trecută, când a afișat un nou aspect fizic. Astfel, în cadrul unui Summit, Meghan Markle a apărut cu o coafură nouă față de cea cu care ne-a obișnuit.

Ce spune fostul său hairstilist

Schimbarea radicală de look a soției lui Harry a fost analizată chiar de către fostul său hairstilist, George Northwood, care s-a ocupat ca podoaba sa capilară în ultimii doi ani. Acesta susține că o declarație făcută cu acest păr lung reprezintă puterea și un sentiment că are într-adevăr totul bine pus la punct, iar această coafură mai dreaptă, mai lungă, marchează un nou capitol în viața ei fără protocoale atât de stricte, a mărturisit el pentru The Telegraph.

”Transmite un mesaj cu părul atât de lung – reprezintă putere şi faptul că are cu adevărat totul pus la punct. Părul mai drept şi mai lung marchează un nou capitol în viaţa ei, fără procotoale stricte”, a declarat George Northwood

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel