David Hasselhoff, căsătorie. Cine este aleasa

David Hasselhoff se căsătorește pentru a treia oară.

Actorul american David Hasselhoff (65 de ani) se va căsători cu Hayley Roberts, de 37 de ani, în cadrul unei ceremonii restrânse care va avea loc în Italia, în două săptămâni, informează Daily Mail.

Fosta stea din 'Baywatch' a dezvăluit că el şi iubita sa îşi vor uni destinele pe 31 iulie după o logodnă de doi ani, în cadrul unei ceremonii intime, la care vor participa doar familia şi apropiaţii, în Puglia, sudul Italiei. Actorul - cu două mariaje la activ - a făcut aceste dezvăluiri atunci când a fost intervievat pe covorul roşu de către un reporter de la 'Entertainment Tonight'.

Întâlnire întâmplătoare

'Ziua mea de naştere este marţi, apoi dăm o fugă în Marea Britanie şi în câteva locuri şi ulterior ne căsătorim, dar va fi o nuntă foarte mică cu familia ei din Ţara Galilor - la Puglia, în sudul Italiei', a povestit actorul, mărturisind apoi că aşteaptă să scape de lumina reflectoarelor în timpul lunii de miere pe care o vor petrece în Maldive.

David şi Hayley s-au cunoscut în 2011, după o întâlnire întâmplătoare într-un hotel din Marea Britanie unde actorul era cazat în timp ce făcea partea din juriul emisiunii 'Britain's Got Talent'. David a avut o viaţă amoroasă aventuroasă, fiind căsătorit în trecut cu Catherine Hickland (1984 - 1989) şi apoi cu Pamela Bach (1989- 2006).

Vezi și: FMI anunță consecințele unei escaladări a războiului comercial


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel