EXCLUSIV  Daniel Cristea-Enache, cont pe TikTok. Ce urmărește?

Criticul literar Daniel Cristea-Enache și-a propus ca prin intermediul rețelei de socializare TikTok să stârnească tinerilor dragostea pentru lectură.

Daniel Cristea-Enache și-a propus să citească zilnic, pe TikTok, câte ceva din literatura română. De pildă, săptămâna aceasta este dedicată criticului Alex Ștefănescu. Universitarul a citit în ziua 2 un fragment din cartea „Eminescu, poem cu poem. Luceafărul”, publicată în anul 2015 la editura Allfa. 

„M-aș bucura ca elevii de azi de pe TikTok să fie cititorii de mâine”

„TikTok a atras foarte mulți utilizatori tineri și foarte tineri, elevi de liceu și chiar de școală generală. Cred că a fost o idee bună să-mi fac cont pe TikTok și să citesc acolo din cărți ale unor scriitori importanți, contemporani și clasici, români și străini. M-aș bucura ca elevii de azi de pe TikTok să fie cititorii de mâine. Asta încerc să le demonstrez: că merită să citească” a declarat Daniel Cristea-Enache exclusiv pentru DC News.

Despre TikTok

Potrivit informațiilor din mediul virtual, TikTok este o aplicație și o rețea de socializare deținută de ByteDance. Este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri. Pentru țările din afara Chinei a fost lansată în anul 2017.

https://www.facebook.com/mdaniel.cristeaenache/videos/337819447711165

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel