Dan Negru, înainte de plecarea de la Antena 1: Un coleg de la Pro mi-a spus salariul lui. Era de vreo trei ori mai mare ca al meu

Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru

Înainte de plecarea sa de la Anntena 1, Dan Negru a făcut mai multe declarații referitoare la salariul pe care îl primea de mai mulți ani.

"Nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți"

"Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an", spunea Dan Negru, într-un interviu pentru ciao.ro, înainte de plecarea de la Antena 1.

"Într-un an, un coleg de la Pro mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Oricât de zgârcit aș fi, nu e despre bani televiziunea. Am învățat-o de la oameni mari, legende în TV. Când Titus Munteanu m-a sunat în anii 90 ca să prezint Mamaia la TVR, nici prin cap nu mi-ar fi trecut să-l întreb de bani. Eram fericit că pot să prezint un asemenea eveniment încât m-aș fi dus pe jos la Mamaia. Nu am făcut televiziune ca să fac bani, am făcut bani ca să fac televiziune", a mai spus, atunci, prezentatorul tv.

Vezi și: Dan Negru, primul mesaj după plecarea de la Antena 1 și semnarea cu Kanal D

"În România, sunt două televiziuni siameze: Pro și Antena care copiază Pro"

"Televiziunea de azi nu mai produce hituri cum o făcea în golden age. În România sunt două televiziuni siameze, Pro și Antena care copiază Pro. Și ambele în goana după profit au uitat de public, oferind programe siameze, fiecare încercând să pună piedică celeilalte. Dar uitând de public. Există Kanal D ca alternativă la cele două, există Prima, TVR și canalele de știri. Ofertă săracă. De asta au crescut atât de mult Netflix sau online, pentru că televziunea prin programele slabe i-a trimis pe oameni departe de televizor. Găștile din TV au prosperat în perioada asta în care publicul contează mai puțin decât profitul. Găștile m-ar determina să plec. Sper totuși ca piața de TV își va reveni, sunt optimist", mai spunea Dan Negru.

Vezi și: Dan Negru, uimit de ce a făcut România TV: M-am pipăit să văd dacă n-am murit / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel