EXCLUSIV  Dan Cruceru, despre vaccinul împotriva coronavirusului: A fost decizia mea informată, merg mai departe

Dan Cruceru
Dan Cruceru

Dan Cruceru, apreciatul realizator TV, a fost întrebat care a fost cel mai mare fake news care l-a revoltat în ultima perioadă.

Dan Cruceru s-a referit la știrile false care s-au creat în jurul pandemiei, mai precis în jurul vaccinului împotriva coronavirusului. De asemenea, realizatorul TV ne-a spus că s-a vaccinat, dar că a preferat să nu facă tam tam pe subiect.

”Trăim o perioadă cu numeroase dezinformări, asta e clar. Pandemia, vaccinarea, 5G-ul etc. Pentru publicul mai puțin deschis spre informare din mai multe surse e chiar dificil să nu devină victima unor fake news-uri. Eu sunt susținătorul științei, pe aceste subiecte. Adică, de la apariția primului vaccin din istorie, până azi, știința a salvat milioane de oameni. Așa că nu văd de ce nu ar face-o și în aceste vremuri. M-am vaccinat, n-am făcut tam tam pe subiect, a fost decizia mea informată, merg mai departe. Cei care vor să creadă teoria cu microcipurile din seruri... ce să zic... să-și asume eventualele consecințe”, a spus Dan Cruceru într-un interviu pentru DC News.

VEZI ȘI: Cum e în casa Cristinei Pocora și Dan Cruceru, doi oameni de televiziune: Dacă pune capul liniștit pe pernă... e bine! Sunt destui care pot sesiza CNA

Situația coronavirusului în România

Până astăzi, 25 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.076.154 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

1.035.115 pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 30.040 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 24.05.2021 (10:00) – 25.05.2021 (10:00) au fost raportate 63 de decese (36 bărbați și 27 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, 3 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 14 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 27 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 17 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

61 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 3.332. Dintre acestea, 545 sunt internate la ATI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel