EXCLUSIV  Cum e în casa Cristinei Pocora și Dan Cruceru, doi oameni de televiziune: Dacă pune capul liniștit pe pernă... e bine! Sunt destui care pot sesiza CNA

Pocora și Cruceru
Pocora și Cruceru

Dan Cruceru, realizator TV, și Cristina Pocora, membru CNA, sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu. Cum este în casa a doi oameni de televiziune am aflat chiar de la Dan Cruceru.

Cum este să ai în casă un membru CNA? Ai început și tu să te uiți la TV cu ochiul critic de CNA? Vezi mai repede derapajele, adică le taxezi mai repede?

”Noi ne susținem foarte mult, dar încercăm anumite aspecte să le ținem cât de cât separat. Discutăm despre ce ni se întâmplă de-a lungul zilei, dar nu mi-aș permite eu să-i dau indicații despre anumite derapaje. Sunt destui oameni care pot sesiza CNA-ul. Cât despre ce se întâmplă în anumite emisiuni... vedeam derapajele și înainte ca soția mea să fie membru CNA. Am, totuși, mai bine de 15 ani în televiziune și le remarcam cu mult înainte ca ea să lucreze la o astfel de instituție. Acum, ce să zic... fiecare jurnalist își face treaba cum crede el. Dacă e împăcat cu activitatea lui, dacă pune capul liniștit pe pernă, dacă e mândru de el... e bine!”, a spus Dan Cruceru într-un interviu pentru DC News.

Dan Cruceru petrece timp în bucătărie alături de copii

Dan Cruceru ne-a povestit și că s-a apucat de gătit alături de copiii săi. Pregătesc tot felul de surprize pentru Cristina Pocor.

”Ne jucăm, ne distrăm, nu suntem mari bucătari. E amuzant că participă și copiii la preparare. Cum Dan Christian e foarte mic, ne limităm la lucruri pe care poate să le facă și el. Așa că salatele sunt baza. Pică mănușă pentru că mami e atentă la siluetă. 

Reteța favorită? Ceva ce se pregătește cu ce găsești în frigider când n-ai chef de chestii complicate. Important e să le combini cu inspirație, să nu faci un ghiveci. Pentru un plus de savoare, noi folosim mentă, un ingredient inedit pentru salate”, ne-a mai spus Dan Cruceru într-un interviu pentru DC News.

VEZI ȘI: Cruceru, despre anumiți politicieni: Oamenii s-au înrăit din cauza asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel