EXCLUSIV  Cruceru (Survivor România), despre anumiți politicieni: Oamenii s-au înrăit din cauza asta!

Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, de la Kanal D, ne-a spus ce îl deranjează cel mai mult când vine vorba despre România.

Întrebat dacă este mândru de cum arată România astăzi și dacă ar fi ceva ce-l enervează cel mai mult la țara noastră, Dan Cruceru ne-a zis: 


”Sunt mândru că sunt român. Sunt mândru de țara mea. Mă doare, însă, că pare că ne luptăm cu morile de vânt. Dacă dăm la o parte poleiala, faptele de succes din trecut, nu prea mai avem cu ce să ne mândrim în ultima vreme.

De la politicieni, guverne de toate culorile, până la românii de rând, mi se pare că fiecare trage doar pentru el și nu și pentru cei din jurul lui. Politicienii nu reușesc o reformă de amploare, nu reușesc să construiască masiv, iar oamenii s-au înrăit, sunt mai posomorâți, mai supărați, dar, în același timp, mai dezinteresați de tot ce nu-i privește direct și imediat”.

VEZI ȘI: Cruceru de la Survivor, după ce a avut Covid: ”La întrebările astea grele nu am răspuns”. Cum s-au comportat medicii de la Matei Balș cu el

MĂSURĂ controversată pentru copii în pandemie. Dan Cruceru de la Survivor: E cel mai mare OBSTACOL! Nu am înțeles de ce s-a decis așa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel