CV Tudor: Când ungurii au venit pe aici, noi băteam deja lovituri de la 11 metri

Corneliu-Vadim-Tudor
Corneliu-Vadim-Tudor

Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre marele meci pe care România îl va disputa vineri seara la Budapesta, împotriva Ungariei. El este convins că naționala României nu are cum să se împiedice de Ungaria.

Vadim susține că jucătorii antrenați de Victor Pițurcă vor trece de Ungaria, pentru că "n-au cum să ne învețe ei pe noi fotbal".

"Vom câştiga pentru că suntem mai buni şi vom câştiga pentru a le reaminti ungurilor că atunci când au venit ei pe aici, prin Europa, noi deja băteam lovituri de la 11 metri. Deci n-au cum să ne înveţe ei pe noi fotbal", a spus Vadim Tudor, conform gsp.ro.

Pițurcă a anunțat lotul pentru dubla decisivă cu Ungaria și Olanda

Europarlamentarul s-a referit apoi şi la incidentul de luni seară, de la meciul CFR Cluj - Rapid București, când un fan giuleştean a ars un steag al Ungariei.

"E o prostie, nu se face aşa ceva şi nu voi încuraja niciodată astfel de gesturi. Ce treabă au steagurile? Lăsaţi-le să fluture şi să fie doar un meci de fotbal", a adăugat Vadim Tudor.

Vezi cine va transmite “războiul” Ungaria-România, de la Budapesta

Meciul Ungaria - România, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014, se va disputa vineri, de la ora 21:30, la Budapesta. Partida va fi transmisă în format LiveText pe DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel