Cum ne facem de râs la Olimpiadă

jocurile-olimpice-londra
jocurile-olimpice-londra

Nici nu au începul Jocurile Olimpice de la Londra și staff-ul românesc se face de râs. Nu este vorba de sportivii noștri, ci de voluntarii români care au fugit cu telefoanele şi echipamentul pe care l-au primit cu doar o zi înainte ca reprezentanții României să ajungă la Londra. Patru voluntari români selectați de Comitetul de Organizare pentru a-i ajuta pe sportivii români să se orienteze în capitala Marii Britanii au fugit cu telefoanele mobile şi cartelele gratuite pentru transportul în comun.

Cu doar câteva zile înainte ca sportivii români să ajungă la Londra, cei patru voluntari au dat bir cu fugiții. "A fost un moment penibil. Pentru noi, asistenţii sunt materia primă. Fără ei nu putem face nimic într-un oraş unde se circulă pe partea stângă, un oraş pe care nu ajungi să-l cunoşti într-o viaţă, darmite într-o săptămână. Efectiv ne-a destabilizat", a declarat şeful de misiune al României la Londra, Andu Epuran.

Cei patru se numesc Larisa Mihoreanu, Cătălin Popi, George Rădoi şi Igor Cojuşnean și sunt români stabiliţi în zonă, printre care și un francez cunoscător al limbii române, dar şi un englez de origine indiană, informează Realitatea.net. Comitetul de Organizare le-a găsit imediat înlocuitori, dar, de data aceasta,  patru englezi îi vor ajuta voluntar pe sportivii români la Jocurile Olimpice de la Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel