VIDEO - Sunny, câinele năzdrăvan din emisiunea lui Măruță, și-a găsit nașul

Celebrul patruped Sunny, care are o rubrică în emisiunea ”La Măruță”, a fost pus cu botul pe labe, în ciuda năzdrăvăniilor pe care obișnuiește să le facă.

Mihai Nae este dresorul de câini al vedetelor care a reușit să-l pună cu botul pe labe pe Sunny, câinele care are rubrica lui în emisiunea lui Măruță! Patrupedul se numește Sunny și le-a dat mari bătăi de cap stăpânilor săi! Acum se pare că și-a găsit nașul, în prezența unuia dintre cei mai tari instructori canini de la noi, singurul dresor român acceptat să meargă la cursurile din America ale unui alt dresor celebru, Cesar Milan.

Sunny

Sunny e un câine adoptat de Raluca Boloș, colega lui Măruță de la ProTv, rubrica lui se numește “Sunny câine rău” pentru că distruge casa, sare gardul, se dă la oameni, la câini, etc. Le-a distrus canapeaua stăpânilor, plinta. Am reușit să disciplinez cățelul, îi trăgea și foarte tare în lesă, nu îi asculta deloc, acum merge la pas, face așteptare în lesa, așteptare în punct fix, are rubrica lui, în fiecare vineri, La Măruță, unde poate fi văzută evoluția pe partea de disciplină”, spune dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae.

VIDEO - Sunny și prima întâlnire cu dresorul




Instructorul canin s-a lansat în muzică! Are un feat cu Uddi!

Dresează câini de 16 ani, dar pasiunea lui pentru muzică este mai “vie” ca niciodată! Instructorul canin Mihai Nae nu renunță la dragostea pentru animale, însă vine în atenția publicului cu debutul său muzical, piesa și videoclipul “EGO”. Și pentru că se lansează în muzică, Mihai Nae vine cu un super featuring cu UDDI. Din dresorul de câini al vedetelor, acesta se transformă și el treptat într-un star!

VIDEO Mihai Nae feat. UDDI - Ego

Dresorul canin a lucrat cu numeroși câini ale vedetelor, printre care Pepe, Paula Seling, Mihaela Tatu, Valeria Arnăutu, Daniela Gyorfi, Raluca Tănase – Bambi, Sonia Trifan, Amna, Mariana Calfa, Livia Graur și mulți alții.

Citește și:

Maria Dumitrașcu: Din erou a ajuns om al străzii. Viața i-a dat lovitură peste lovitură. Cine este bărbatul din poză

Topul alimentelor care-ți taie pofta de mâncare. Slăbire garantată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel