Cristiano Ronaldo a spus ce va face dacă fiul său, Cristianito, nu îi va călca pe urme în fotbal

Cristiano Ronaldo a spus ce va face dacă fiul său, Cristianito, nu îi va călca pe urme în fotbal / Foto: Agerpres
Cristiano Ronaldo a spus ce va face dacă fiul său, Cristianito, nu îi va călca pe urme în fotbal / Foto: Agerpres

Superstarul Cristiano Ronaldo ar dori ca numele său în fotbal să fie dus mai departe de către fiul său, Cristiano Ronaldo Junior 'Cristianito' (11 ani).

'Cristianito' face parte din academia echipei Manchester United, la care evoluează acum și tatăl său, și visează să îi calce pe urme. 

Cristiano Ronaldo a spus ce va face dacă Cristianito va alege o altă carieră

În cadrul documentarului 'I am Georgina', Ronaldo a fost chestionat dacă crede că fiul său va deveni fotbalist profesionist. Însă, starul portughez nu este convins că fiul său va deveni un jucător profesionist, dar a lăsat de înțeles că nu va fi afectat dacă va opta pentru o altă carieră.

'Le voi oferi suport indiferent de alegere'

'Doar timpul ne va spune aceasta. Eu nu voi pune niciodată presiune pe el. Va face ce vrea. Mai mult, ceea ce îmi doresc cel mai mult pentru Cristianito și pentru ceilalți este să fie fericiți cu alegerea făcută. Eu le voi oferi suport indiferent de alegere. Cel mai bun lucru este să ai copii și să îi educi pentru a-ți oferi dragoste necondiționată și să ai o femeie de partea ta care să-ți ofere stabilitate. Este importantă și educația copiilor.', a punctat Cristiano Ronaldo, potrivit Latin Times.

Vezi și: Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor! - video

Trofeele obținute de Cristiano Ronaldo în cariera sa

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United. Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare. "Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a declarat antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Starul portughez ar putea juca pentru Manchester United în meciul de campionat de pe data de 11 septembrie cu Newcastle United, de acasă.

Secretul de -200 de grade al lui Ronaldo a ajuns la Manchester. Cum se menține în mare formă, la 36 de ani 

Amintim faptul că Ronaldo şi-a adus criosauna de la Torino la Manchester pentru a putea face performanță la Manchester United chiar și la 36 de ani.

Ronaldo a folosit dispozitivul de 50.000 de lire sterline încă de când s-a transferat la Real Madrid, în 2013. Acum, a venit rândul să își mute criosauna de la Torino la Manchester, pentru a se menține în formă în tricoul lui United.

Ronaldo petrece de obicei trei minute în criosaună, la o temperatură de -160 grade, scrie Daily Mail. Dispozitivul poate ajunge la o temperatură de -200 de grade, precizează sursa citată.

Acest tip de tratament stimulează circulația sângelui și îmbunătățește sistemul imunitar, scade oboseala și ajută leziunile să se repare mai repede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel