Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor! - video

Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor! - video Facebook / Instagram Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo și Georgina au dezvăluit sexul gemenilor! - video Facebook / Instagram Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a postat recent un filmuleț, care dezvăluie sexul gemenilor pe care-i așteaptă de la Georgina Rodriguez.

Georgina se află în vacanță, la munte cu cei patru copii ai cuplului, Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria, Alana Martina și Mateo. În clip, se observă cum copiii sparg două baloane în care se aflau confetti în culori reprezentative pentru aflarea sexului gemenilor.

Georgina a fost cea care a filmat momentul. Potrivit The Sun, familia lui Ronaldo a venit cu un avion privat în Laponia și s-a cazat într-o cabană de lux, plătind 1.800 de euro pe noapte.

Starul Cristiano Ronaldo nu a putut să fie alături de familie, întrucât Manchester United dispută partida cu Brighton, pe data de 18 decembrie, în Premier League. Mai mult, sunt programate și alte meciuri atât de Crăciun, cât și de Anul Nou.

VIDEO

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo are deja 4 copii. Trei dintre aceștia sunt cu Georgina Rodriguez: gemenii Eva și Mateo și Alana Martina. Fiul cel mare, Cristiano Ronaldo Jr., îi calcă pe urme deja tatălui său și vrea să devină fotbalist. 

Trofeele obținute de Cristiano Ronaldo în cariera sa

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United. Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare. "Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a declarat antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Starul portughez ar putea juca pentru Manchester United în meciul de campionat de pe data de 11 septembrie cu Newcastle United, de acasă.

Secretul de -200 de grade al lui Ronaldo a ajuns la Manchester. Cum se menține în mare formă, la 36 de ani / Video

Amintim faptul că Ronaldo şi-a adus criosauna de la Torino la Manchester pentru a putea face performanță la Manchester United chiar și la 36 de ani.

Ronaldo a folosit dispozitivul de 50.000 de lire sterline încă de când s-a transferat la Real Madrid, în 2013. Acum, a venit rândul să își mute criosauna de la Torino la Manchester, pentru a se menține în formă în tricoul lui United.

Ronaldo petrece de obicei trei minute în criosaună, la o temperatură de -160 grade, scrie Daily Mail. Dispozitivul poate ajunge la o temperatură de -200 de grade, precizează sursa citată.

Acest tip de tratament stimulează circulația sângelui și îmbunătățește sistemul imunitar, scade oboseala și ajută leziunile să se repare mai repede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel