Cristi Borcea, despre cazul Shakira - Pique: Întotdeauna de partea bărbaților!

Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page

Cristi Borcea a vorbit despre problemele lui Dinamo, dar și despre cazul Shakira versus Pique.

Fostul acționar al lui Dinamo a comentat, la Digi Sport, despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique, în contextul în care Cristi Borcea este cunoscut pentru faptul că a schimbat mai multe partenere de-a lungul timpului. 

Cristi Borcea, de partea lui Gerard Pique

Chiar dacă Gerard Pique este cel care ar fi călcat strâmb și ar fi înșelat-o pe Shakira cu Clara Chia Marti, mai tânără decât artistă cu 22 de ani, Borcea și-a arătat susținerea față de fostul fotbalist. 

"Întotdeauna de partea bărbaților!", a răspuns Cristi Borcea.

Vezi și - Cristi Borcea visează să pună în aplicare ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League”

Cristi Borcea a facut o predicție despre momentul când Dinamo va reveni în top. Fostul finanțator al clubului de fotbal consideră că o nouă arenă în Ștefan cel Mare va aduce și investitori dispuși să bage bani la Dinamo.

"Ca să o duci pe Dinamo acolo sus îți trebuie un stadion. Când o să se termine stadionul, atunci Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România. Pe Dinamo o susțin și va fi susținută puternic. Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul.

Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos. Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic. E cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu. Unde se investește în stadioane, proiectul arată frumos", a spus Cristi Borcea. Vezi știrea aici!

Vezi și - Shakira a lansat o nouă melodie, în care îi critică dur pe Gerard Pique și pe noua sa parteneră, Clara Chia Marti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel