Câți bani a încasat Shakira după ce a lansat o piesă care îi atacă dur pe Gerard Pique și Clara Chia Marti: Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo

foto Facebook Shakira
foto Facebook Shakira

Shakira a lansat o nouă melodie, în care îi critică dur pe Gerard Pique și pe noua sa parteneră, Clara Chia Marti.

Dacă în piesele ”Monotonia” și ”Te Felicito” cântăreața a făcut doar referiri la fostul său partener, în versurile melodiei ”BZRP - Sesiunea 53”, Shakira i-a atacat dur atât pe Gerard Pique, cât și pe Clara Chia Marti.

În doar 72 de ore, clipul a adunat peste 108 milioane de vizualizări doar pe YouTube. Astfel, conturile Shakirei s-au rotunjit serios. Publicația spaniolă Mundo Deportivo a făcut un calcul, iar în urma ultimelor trei piese lansate, artista sud-americană a câștigat aproximativ 21 de milioane de euro. Sumele însă pot crește în continuare.

Shakira a declarat faptul că versurile au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despărțirea de Pique, dar nici fostul fotbalist nu a rămas fără replică.

După ce a încheiat un acord cu compania producătoare de ceasuri Casio, cea menționată de Shakira în melodie, Pique nu s-a oprit și a fost surprins la volanul unui Renault Twingo, mașina amintită în versurile fostei sale iubite.

”Nu mă întorc la tine” / ”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, ”M-ai lăsat vecină cu soacra” / ”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, ”Fără resentimente, dragă” / ”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, ”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” / ”Eu fac cât două de 22”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio” sunt doar câteva dintre versurile ironice din melodia BZRP a Shakirei cu rapperul Bizarrap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel