EXCLUSIV  Corina Crețu, moment copleșitor: Mi s-a făcut pielea de găină. M-am emoționat

Corina Crețu a discutat la DC News Live despre un moment care a emoționat-o profund. 

Comisarul european a inaugurat în Grecia un tunel de 12 kilometri, un ultim tronson ce leagă Tesalonicul de Atena. Corina Crețu și premierul Tsipras au fost primele persoane care au parcurs tunelul ”Tempi”, denumit astfel în memoria unor copii din satul Tempi care au decedat după ce autocarul s-a răsturnat. Totodată, Corina Crețu a tras un semnal de alarmă asupra situației din România, țara noastră ocupând primul loc în Europa în ceea ce privește accidentele rutiere.

”Am fost în Grecia unde am inaugurat cu premierul Tsipras, ultimul tronson, care a fost și cel mai greu din punct de vedere tehnic, de sub muntele Olympus, care leagă Tesalonic de Atena. Nu e neapărat un exemplu de dat, pentru că a durat 20 de ani și 5 ani a fost blocat în justiție. După 20 de ani fiecare guvern a încercat să-și facă partea luni. Sigur, cei de dreapta sunt supărați că laurii i-a luat Tsipras, dar acum de la Tesalonic la Atena, faci trei ore.

În momentul în care domnul premier Tsipras m-a luat în mașină și mi-a spus că suntem primii care mergem pe acest tunel de 12 kilometri mi s-a făcut pielea de găină. M-am emoționat. Știu câți oameni au murit acolo. Acestui tunel i s-a dat numele Tempi. Acum câțiva ani a fost un autocar de copii dintr-un sat numit Tempi, care veneau pe ploaie din excursie și s-au prăbușit în prăpastie, au murit cu toții. Iar România, îmi pare rău, este țara cu cele mai multe accidente rutiere din Europa. Este un caz de securitate națională”, a afirmat Corina Crețu la interviurile DC News Live.

Video:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel