EXCLUSIV  Circul Metropolitan București a învățat să zboare

Am fost la Circ! Ei bine, Puya spunea ironic într-un cântec prin 2009 că Circul Globus nu mai are căutare. Artistul sugera că asta se întâmpla din cauza situației politice din țară. 

Acum, Circul Metropolitan București, așa cum este noua denumirea a Circului Globus & Variete, va avea cu siguranță mai multă trecere la spectatori de toate vârstele, chiar dacă emoțiile din politică nu s-au domolit. Circul n-are de-a face cu politica, așa cum nu e corect să spui despre un poet că e musai aiurit.

În pofida mediatizării mai accentuate de după renunțarea la animale, Circul Metropolitan a început să aibă iar spectacole de calitate, apreciate de public. Mai mult, asta nu înseamnă că animalele au dispărut de tot. Caii, cățeii sau papagalii întregesc minunatele spectacole de circ și le dau savoare, bucurând alături de clauni și de acrobați, sute și sute de inimi.

(w670)

„Băiatul care a învățat să zboare" este un spectacol ilustrativ din punct de vedere tematic, racordat la situația actuală a Circului, aflat în prezent într-o perioadă de transformare și evoluție. Cu siguranță cei care îl iubesc vor găsi drumul spre Aleea Circului și își vor aduce apoi și prietenii, colegii sau familia. Personalul este unul implicat și inimos, mereu în alertă, de la intrare și până la cel mai iscusit acrobat. La circ nu prea este vreme de pierdut și cred că niciunde altundeva energia mișcării nu se simte mai bine ca aici.

(w670)

Ce spun organizatorii despre „Băiatul care a învățat să zboare"

Organizatorii își descriu spectacolul astfel: „în lumea tăcerii, dragostea face minuni pentru un copil născut în lumea circului. Forțat mult prea devreme să se maturizeze, Tim descoperă o lume în care cu ajutorul animalelor poate să se bucure de copilărie. Ce se va întâmpla în continuare aflați doar venind să vedeți spectacolul "Băiatul care a învățat să zboare".

Regizor: Octavian Jighirgiu,
Scenografa: Alina Dinca-Puscasu,
Coregrafa Victoria Bucun

(w670)

Un alt spectacol recomandat, care se adresează mai mult adulților și care va avea reprezentații pe 10 și 31 martie este „Reveria". Îl așteptăm și pe acesta cu interes.

Mai multe detalii pe www.circulmetropolitan.ro sau la Casa de Bilete, de pe Aleea Circului, nr. 15.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel