Cine este totuși tatăl bastarzilor?

Flaviu Predescu / 08 ian 2018 / 14:34 Salveaza PDF Comentarii

Filmul Bastarzii (Father Figures, USA, 2017) în regia lui Lawrence Sher, scenariul Justin Malen, cu Owen Wilson, Christopher Walken, J.K. Simmons, Ed Helms, Glenn Close, este una dintre cele mai recente comedii care rulează la cinematografe în această perioadă. Deși în zilele noastre nu este ușor să mai găsești o comedie bună, Bastarzii face parte din rândul celor reușite, care aduc cinefililor noi învățăminte de viață și hohote de râs.

Kyle (Owen Wilson) și Peter (Ed Helms) sunt frați gemeni. Peter află din întâmplare că cel despre care i s-a spus o viață că este tatăl său și care a murit de cancer la colon, nu este de fapt părintele lui real. Pentru asta, primind o informație de la mama sa, Peter decide să plece în căutarea tatălui real, unde Kyle insistă să-l însoțească.

Aventurile lor sunt amuzante și însoțite de speranță sau dezamăgire, pe parcursul acestui drum protagoniștii dobândind ceva mai prețios decât aflarea unui adevăr obiectiv și anume cunoașterea de sine și cunoașterea reciprocă. Este un film cu un final neașteptat (pe care nu-l voi dezvălui) a cărui filozofie ne sugerează să ne bucurăm mai mult de ceea ce avem, fără a căuta musai detaliile cele mai ascunse ale originilor noastre.

Durata 1 h 53 min.

Premiera în România: 22 decembrie 2017 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22