Prințul Charles, ruptură totală de Lady Di. Cel mai drag obiect al Prințesei Diana, pus la vânzare. I-l oferise cadou la logodnă

Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal

Cadoul de logodnă al Prințesei Diana este scos la vânzare de Familia Regală. 

Ce mâncare BANALĂ adoră Kate Middleton. Detaliile care răstoarnă orice așteptare: I-am dat și Reginei Elisabeta, mi-a fost teamă

 

Relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a stat zeci de ani pe primele pagini ale ziarelor și pe buzele tuturor și chiar și după divorț, o mulțime de păreri și zvonuri au apărut în spațiul public. 

În ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut de-a lungul timpului, începutul relației lor a fost unul pasional, cu iubire din partea amândurora, iar asta s-a observat în cadourile pe care Prințul Charles i le-a oferit Prințesei Diana.

Ce cadou a primit Prințesa Diana de la Prințul Charles

 

La logodnă, Lady Diana Spencer a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri, iar bijuteria a fost ținută ascunsă de ochii publicului pentru o lungă perioadă de timp.

Prințul Charles a vrut să marcheze momentul într-un mod inedit și i-a oferit viitoarei sale soții o bijuterie pe patru roți. Prințesa Diana a folosit cadoul de la Prințul Charles până în luna august a anului 1982. Atunci, mașina a fost vândută unui proprietar privat și a rămas în grija acestuia pentru mai bine de 20 de ani.

Prințul Charles a făcut un gest emoționant atunci când a ales cadoul de logodnă al Prințesei Diana. Acesta și-a mărturisit iubirea printr-o mașină argintie superbă pe care i-a oferit-o primei sale soții. Superbul autoturism, un Ford Escort Ghia urmează să fie pus la licitație în luna iulie a anului 2021.

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la nunta dintre Prințesa Diana și Prințul Charles și aproape 24 de ani de la moartea Prințesei. Mai mult, pe data de 1 iulie, Prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani.

De la ce preț începe licitația pentru cadoul Prințesei Inimilor

Pentru a marca cei 40 de ani de la nuntă, rochia de mireasă a Prințesei Diana va fi expusă la Palatul Kensington, iar Prinții William și Harry și-au dat acordul. 

În aceste condiții, bijuteria primită de Prințesa Diana la logodnă își va găsi un nou proprietar, iar gestul făcut de Familia Regală a stârnit o mulțime de reacții în rândul oamenilor. Vânzarea coincide cu deschiderea expoziției Royal Style in the Making.

Potrivit BBC, licitația pentru cadoul de logodnă al Prințesei Diana va începe de la suma de 30.000 de lire. În plus, Prințesa Diana s-a bucurat de cadoul său pentru aproape doi ani. Conform declarațiilor publicației BBC, Lady Di a reușit să pargurgă aproximativ 83.000 de mile la volanul autoturismului. Mașina se află într-o stare perfectă și păstrează vopseaua originlă, tapițeria interioară, dar și placa de înmatriculare: WEV 297W.

Vezi AICI FOTO cu mașina Prințesei Diana

Ce se află pe capota mașinii Prințesei Diana

Lewis Rabett a explicat că mașina este într-o condiție perfectă și a dezvăluit că mașina are un detaliu cu totul deosebit.

Pe capotă se află o mică statuetă în formă de broscuță pe care Lady Di a primit-o de la sora sa Sarah Spencer. Se pare că, aceasta a vrut să-i amintească Prințesei Diana de basmul "Broscoiul fermecat".

Cu ce a rămas Prințesa Diana după divorț

Ei bine, divorțul celor doi, din anul 1996, nu a surprins pe nimeni și asta pentru că se știa deja despre relația dintre Prințul Charles și Camila. Speculațiile despre partaj nu au întârziat să apară și chiar dacă fostul consultant financiar al lui Charles de la acea vreme, Geoffrey Bignell, a declarat că Diana i-a luat acestuia până la ultimul bănuț, din ambiție și răzbunare, lucrurile nu au stat chiar așa, iar prințul moștenitor a refuzat să mai plătească vreodată pentru cumpărăturile fostei soții. Și-a pus și consultanții să sune la magazinele și la brandurile preferate ale sale pentru a-i anunța să îi trimită ei direct facturile la adresa apartamentului pe care i-l lăsase.

De-a lungul relației, Prințesa Diana a primit mai multe beneficii, însă, odată cu declararea divorțului, acestea i s-au anulat. Pentru că o mare parte din averea prințului Charles aparținea casei regale a Marii Britanii, acesta nefiind unicul moștenitor, Diana nu a putut împărți cu el bunurile, banii și proprietățile aflate sub tutela regală. 

Dar pentru a putea duce o viață mai mult decât decentă, după cum era și obișnuită în anii căsniciei, aceasta a primit suma de 17, 5 milioane lire sterline, sumă din care trebuia să se întrețină, dar și să conducă organizația caritabilă de care se ocupa la acea vreme.

În plus, până la finalul vieții ei, aceasta urma să primească o rentă regală de 400.000 de lire sterline pe an. Și chiar dacă a decis să renunțe la titlul regal, ea a putut păstra apartamentul luxos în Palatul Kesington, citează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel