Prințul Charles, gest de NECREZUT. Ce a primit Prințesa Diana după DIVORȚ. "Ambiție și RĂZBUNARE"

Divorțul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a stat pe buzele tuturor. Iată ce a primit aceasta și ce a făcut Prințul. 

Relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a stat zeci de ani pe primele pagini ale ziarelor și pe buzele tuturor și chiar și după divorț, o mulțime de păreri și zvonuri au apărut în spațiul public. 

Ei bine, divorțul celor doi, din anul 1996, nu a surprins pe nimeni și asta pentru că se știa deja despre relația dintre Prințul Charles și Camila. Speculațiile despre partaj nu au întârziat să apară și chiar dacă fostul consultant financiar al lui Charles de la acea vreme, Geoffrey Bignell, a declarat că Diana i-a luat acestuia până la ultimul bănuț, din ambiție și răzbunare, lucrurile nu au stat chiar așa, iar prințul moștenitor a refuzat să mai plătească vreodată pentru cumpărăturile fostei soții. Și-a pus și consultanții să sune la magazinele și la brandurile preferate ale sale pentru a-i anunța să îi trimită ei direct facturile la adresa apartamentului pe care i-l lăsase.

Cu ce a rămas Prințesa Diana după divorț

De-a lungul relației, Prințesa Diana a primit mai multe beneficii, însă, odată cu declararea divorțului, acestea i s-au anulat. Pentru că o mare parte din averea prințului Charles aparținea casei regale a Marii Britanii, acesta nefiind unicul moștenitor, Diana nu a putut împărți cu el bunurile, banii și proprietățile aflate sub tutela regală. 

Dar pentru a putea duce o viață mai mult decât decentă, după cum era și obișnuită în anii căsniciei, aceasta a primit suma de 17, 5 milioane lire sterline, sumă din care trebuia să se întrețină, dar și să conducă organizația caritabilă de care se ocupa la acea vreme.

În plus, până la finalul vieții ei, aceasta urma să primească o rentă regală de 400.000 de lire sterline pe an. Și chiar dacă a decis să renunțe la titlul regal, ea a putut păstra apartamentul luxos în Palatul Kesington, citează playtech.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel