Ce viață duce Mihaela Rădulescu la Monaco: Îmi fac singură piața și curățenia

Foto: Instagram @mihaelaradulescuschwartzenberg
Foto: Instagram @mihaelaradulescuschwartzenberg

Mihaela Rădulescu a oferit câteva detalii despre viața pe care o duce la Monaco, acolo unde s-a stabilit în urmă cu câțiva ani. 

Mihaela Rădulescu locuiește de câțiva ani la Monaco, alături de actualul partener și de fiul ei. Cum arată, de fapt, viața vedetei de la ProTV departe de țara natală?

În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a povestit că „diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie”. Nu stă degeaba acasă, ci merge la piață, gătește, face curățenie. 

„Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!

De asemenea, Mihaela Rădulescu a dezvăluit și ce nu face niciodată: „Nu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde cu zâmbet-înainte. Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi eu”.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, despre relația cu Elan Schwartztenberg, la 13 ani de la DIVORȚ: Mereu vom fi o FAMILIE

În vara acestui an, Mihaela Rădulescu a avut o apariție greu de uitat. Dacă în viața de zi cu zi, Mihaela Rădulescu este adepta unui stil casual,  în emisiuni poartă rochii elegante. Atunci, și-a surprins fanii cu un nou look.

Părul creț i-a cucerit pe cei care s-au grăbit să comenteze în dreptul imaginilor publicate de Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare. 

„Woooow”, a spus Andreea Raicu. „Superbă! Divă!”, a transmis și Cătălin Botezatu. (Vezi FOTO aici.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel