Ce se întâmplă cu proiectul de suflet al lui Ion Țiriac. ”A fost o discuție lungă...”

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Se pare că nu-i ies planurile lui Ion Țiriac. 

Ion Țiriac a plănuit să construiască un patinoar în Complexul Sportiv Dinamo, locul său ”de suflet”, dar planurile miliardarului au fost date peste cap de autorități. Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a dezvăluit că clubul aflat în subordinea Ministerului de Interne a decis că Ion Țiriac nu nu poate ridica un patinoar înainte ca CNI să construiască noul stadion, scrie as.ro

”A fost o discuție cu domnul Țiriac acum un an și jumătate referitor la construcția unui patinoar. A venit și un specialist din Harghita și ne-a făcut o propunere de patinoar. Un proiect similar dezvoltat în zona lor, acolo. Dar m-am gândit că ar fi incorect față de suporteri și față de Dinamo să dăm drumul unui proiect în fața stadionului. Aș vrea să focusez toți oamenii și toate nevoile clubului către stadion. Începea un alt proiect și nu văd de ce să o facem înaintea stadionului”, a spus Ionuț Popa, conform playsport.ro

Noua arenă Dinamo va fi construită în acelaşi loc în care este amplasată actuala. Stadionul va avea aproximativ 25.000 de locuri, iar lucrările ar urma să fie finalizate în 2025, mai arată sursa citată. 

Ion Țiriac are mai multe proiecte în România. Unul dintre ele va fi gata în Brașov, acolo unde Ion Țiriac a purtat discuții cu Eduard Pană, bunul său prieten. Acesta din urmă va merge în Slovacia pentru a găsi modelul potrivit de patinoar. Apoi, va fi construită noua arenă la Brașov. Un alt proiect al lui Ion Țiriac este un muzeu. 

Dar, între timp, Ion Țiriac își petrece cel mai mult timp în Africa. 

Citește aici mai mult: Ion Țiriac s-a mutat în Africa. ”Am o proprietate extraordinar de mare și mă încântă foarte mult”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel