Ce le răspunde Antonescu nemulțumiților din PNL

Crin-Antonescu dcc
Crin-Antonescu dcc

Președinte PNL Crin Antonescu a declarat vineri la Realitatea Tv că nu e bucuros de situațiile conflictuale din partid, dar că uneori se impun asemenea măsuri, precizând că au existat și în trecut asemenea momente tensionate, care au fost rezolvate cu hotărâri similare.

Andrei Chiliman a spus despre Crin Antonescu că este interimarul lui Traian Băsescu la PNL, afirmație pe care liderul PNL a catalogat-o drept ”proclamația scrisă de Dan Andronic și citită cu greu.” Președintele PNL a precizat că nu-l bucură stările conflictuale din partid și că există lucruri în interiorul unei formațiuni politice care nu trebuie puse ”pe tapet.” ”"Nu sunt bucuros de stări conflictuale in interiorul partidului, dacă ele insă survin, cred că există căi democratice de rezolvare. Nu vreau să dezvolt o polemică de detaliu, deşi aş avea multe de spus. Doresc să spun că această incăpăţânare în a pune pe seama voinţei unui singur om, adică eu, decizii pe care forurile partidului le iau cu voturi categorice la vot secret, ca azi, imi pare nerodnică. Sunt decizii grele, partidul a mai luat astfel de decizii, şi lucrurile au mers mai bine (...) Există multe lucruri in viata unui partid care nu trebuie scoase pe tapet. Există însă lucruri care trebuie rezolvate, din cauza tăcerii şi complicităţii, in general România e în cu totul alt loc decât trebuia să fie", a declarat Antonescu.

Fostul președinte interimar a ținut să lămurească faptul că nu l-a acuzat pe Vlad Moisescu de blat cu Băsescu, ci de trădare. "Sunt nişte nuanţe aici, Dl Orban vorbea de acuzaţie de blat cu Băsescu. Eu am folosit un cuvânt simplu, violent  -trădare - am dat un singur exemplu, in care Moisescu işi califică colegii drept grup infracţional,” a spus dl Antonescu. Acesta a reamintit de ”activitatea constantă împotriva sa” a membrilor filialei sectorului unu.

Crin Antonescu i-a cerut vineri demisia președintelui PNL din sectorul unu, Vlad Moisescu, în cadrul Biroului Politic Central al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel