Cazul ambasadorului implicat într-o reclamă, lămurit

Clinica medicală care a postat pe youtube un clip în care apare ambasadorul Constantin Grigorie a lămurit situația, într-un comunicat publicat miercuri. Clinica, specializată în detox și medicină biologică, a explicat că, după o absență de peste 30 de ani din România, a început o colaborare cu medicul Emilian Dobrea. Profesorul este cetățean italian, cu domiciliul în Italia, unde deține propria clinică de medicină funcțională de biorezonanță.

Dl. ambasador  Constantin Mihail Grigorie și prof. Emilian Dobrea s-au cunoscut în urmă cu peste 20 de ani, în timpul mandatului pe care diplomatul l-a avut în Italia. Relația dintre aceștia nu se rezumă exclusiv la o abordare de tip medic-pacient, ci și la o prietenie care s-a dezvoltat și cultivat în ani, se arată în comunicatul clinicii.

Testimonialul ambasadorului Grigorie reprezintă un gest de reală prietenie și de recunoaștere a valorii profesorului Dobrea și a invenției acestuia.

Scopul testimonialului oferit de către dl. ambasador este pur informativ și umanitar, la fel ca și al altor testimoniale oferite de pacienți vindecați de către profesorul Dobrea. Acest testimonial n-a reprezentat niciodată o campanie de marketing, existând exclusiv  pe site-ul clinicii și nefiind vreodată promovat în alt mediu. Nu au existat niciodată o relatie contractuală, beneficii  din partea clinicii sau remunerație financiară pentru declarații sau relatari ale pacienților.

Acest sistem medical este brevetat în Romania, brevetul fiind recunoscut atât în UE cât și în Israel și Mexic. Clinica nu  comercializeaza acest sistem medical, se arată în comunicatul transmis redacției.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel