Cazanciuc, răspuns pentru Cîţu după procesul cu fraţii Micula: Mai uşor cu pianul pe scări

Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei, i-a dat o replică acidă lui Florin Cîţu după ce acesta s-a lăudat cu faptul că România a câştigat procesul cu fraţii Micula la Tribunalul Internaţional de Arbitraj. 

"Domnule Cîțu, mai usor cu pianul pe scări!

Procesul prin care România a stopat pretentiile de 2,4 miliarde euro ale fraților Micula a fost demarat in 2014 de guvernul PSD, iar cel prin care domnul Cîțu a plătit acelorași frați 900 de milioane de lei, in decembrie anul trecut, fără a epuiza toate căile de contestare, mărind astfel artificial deficitul bugetar, a fost demarat de guvernul PNL in 2007!", a scris Robert Cazanciuc pe Facebook. 

Cîţu a dat vina pe PSD 

"Când nu furi, se poate! Dragnea, Ciolacu și PSD au pierdut primul din cele doua procese cu frații Micula. De ce nu ne spune PSD cum a reușit performanța să piardă acest proces? Sigur știe Ciolacu. Ieri PNL a demonstrat că se poate și AM CÂȘTIGAT al doilea proces intentat României de frații Micula. Daca nu ai interese personale se poate să câștigi și pentru Romania", a scris Florin Cîțu pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel