Catinca Roman, despre relația cu sora ei, Oana Roman: Părinții nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă

Sursa foto colaj: Facebook Oana Roman / Catinca Roman
Sursa foto colaj: Facebook Oana Roman / Catinca Roman

Catinca Roman a vorbit despre relația pe care o are cu sora ei, Oana Roman, în ultima vreme existând mai multe conflicte între ele.

"Este normal să fiu diferită de sora mea, avem temperamente diferite. În ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar țin la ea. Cred ca a fost si o problemă a părinților noștri, faptul că nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă. Nu a fost intenționat, dar o parte din acțiunile lor au dus la situația actuală. Nu e un reproș, ci o constatare. Eu cred că cel mai important pentru evoluția noastră ca individ este recunoașterea și asumarea greșelilor și a defectelor.

Oana e o fată inteligentă, amuzantă, foarte muncitoare. Însă, din păcate, repetă un tipar familial toxic. Eu îi doresc din suflet să depășească acest moment și să se bucure de copil și de viață așa cum merită. Cred că Oana are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică", a spus Catinca Roman, potrivit cancan.ro.

"Am probe și adevărul de partea mea. Am și înregistrarea audio"

Recent, Oana Roman a avertizat-o pe Catinca Roman că nu mai are de gând să tacă doar pentru sa salva aparențele, după schimbul de replici, din ultima vreme, apărut în presă.

"Citez: "Nu am fost la maică-mea de un an. Pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce, la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită". Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe. Nu mint și nu mă fofilez. Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea. Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui”, a declarat Oana Roman de curând pentru wowbiz.ro.

Ce acuzații îi aducea Oana Roman, anterior, Catincăi

"Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama, (…) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după Catinca, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și, după, a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.

Sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit, într-un final, să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt, eu sunt foarte fericită și această problemă referitoare la mama nu are nicio legătură. Deci nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!”, a transmis Oana Roman pe Instagram. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel