Câți BANI primesc Meghan Markle și Prințul Harry după ce au BĂTUT tabloidul Mail on Sunday. Suma e ENORMĂ

Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Câți bani ar putea primi Meghan Markle și Prințul Harry după câștigarea procesului cu tabloidul britanic.

Meghan Markle a câştigat lupta în instanță împotriva tabloidului britanic The Mail on Sunday, după ce instanţa a respins recursul formulat de publicaţie împotriva unei sentinţe anterioare.

Sentința anterioară stabilea încălcarea vieţii private a Ducesei de Sussex, după ce tabloidul a publicat fragmente dintr-o scrisoare trimisă de Meghan tatălui ei, Thomas Markle, în august 2018, la trei luni după căsătoria cu Prinţul Harry.

Astfel, Curtea de Apel din Londra a respins recursul înaintat de The Mail on Sunday, argumentând că textul scrisorii "era personal, privat şi nu făcea obiectul unui interes public legitim".

În urma acestei decizii, Meghan nu va mai fi nevoită să se prezinte la un proces unde ar fi trebuit să depună mărturie atât ea, cât şi tatăl său.

Câți bani primesc Meghan Markle și Prințul Harry, după câștigarea procesului

 

Anul se termină bine din punct de vedere financiar pentru Meghan Markle.

Aceasta ar putea fi mai bogată cu 1,5 milioane de lire sterline după bătălia ei în tribunal împotriva tabloidului englez Mail on Sunday, un proces care s-a întins pe trei ani şi din care ducesa a ieşit învingătoare.

Echipa de avocaţi ai lui Meghan au calculate costurile legale la suma de 1,5 milioane de lire sterline, plătibile în 14 zile, după ce judecătorul a hotărât o sumă iniţială mai mică, de 835.000 de lire sterline. Meghan a câştigat, iniţial, procesul pentru încălcarea vieţii private, apoi tabloidul a făcut contestaţie, una care a fost pierdută, din nou, de publicaţia în cauză.

Meghan Markle, prima reacție după decizia instanței

"Este o victorie nu doar pentru mine, ci pentru toţi cei care s-au temut vreodată să lupte pentru ceea ce este corect. Deşi această victorie stabileşte un precedent, cel mai important este că acum suntem suficient de curajoşi în mod colectiv pentru a schimba o industrie a tabloidelor care condiţionează oamenii să fie nemiloşi şi profită de pe urma minciunilor şi durerii pe care o creează.

Acele conținuturi erau personale, private și nu chestiuni de interes public legitim. Articolele din Mail on Sunday au interferat cu așteptările rezonabile ale ducesei cu privire la confidențialitate și nu au fost un mijloc justificat sau proporțional de a corecta inexactitățile referitoare la scrisoare", a precizat Meghan Markle într-un comunicat, potrivit The Sun.

Meghan chiar și-a cerut scuze în fața instanței pentru că i-a indus în eroare după ce a suferit o aparentă pierdere de memorie, când s-a dezvăluit că a informat un consilier despre cartea Finding Freedom.

Curtea de Apel a spus în hotărârea lor că abaterea a fost „în cel mai bun caz” „nefericită din partea ei”, dar nu „a avut legătură cu problemele ridicate în motivele de recurs”.

Meghan a susținut anterior că i-a trimis tatălui ei înstrăinat scrisoarea „din suflet” de cinci pagini, după ce au atins „punctul de rupere”.

Dar într-o nouă declarație, ea a spus că a scris nota de 1.250 de cuvinte doar la sfatul membrilor seniorilor regali „A” și „B” după ce a fost pusă „presiune semnificativă” asupra ei și a prințului Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel