Cătălin Botezatu, imaginea unui studio de videochat!? Câți bani vrea. ”Prețurile mele sunt niște prețuri decente”

Foto: Facebook / Cătălin Botezatu
Foto: Facebook / Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a vorbit recent despre contractele sale de imagine, dar și despre un contract semnat cel mai probabil de către Bianca Drăgușanu cu un studio de videochat. 

Cătălin Botezatu a intervenit în direct la Antena 3 în cadrul emisiunii ”ShowBlitz” unde a comentat faptul că Bianca Drăgușanu ar fi primit suma de 100.000 de euro pentru a fi imaginea unui studio de videochat. 

”Bianca este asumată. Așa am crescut-o, dar nu știam că a mers atât de departe. (...) Nu cred. Dar dacă a obținut acești bani, bravo ei”, a spus Cătălin Botezatu. 

Cătălin Botezatu, imaginea unui studio de videochat

Întrebat dacă el ar putea fi imaginea unui studio de videochat și care ar fi condițiile pentru a accepta un astfel de contract, Cătălin Botezatu a răspuns: 

”Poate că de la un milion, două de euro în sus aș fi imaginea unui studio de videochat, promovând acel studio fără corpul meu sau nuditate, deci fără conotații sexuale sau vulgare. (...) Prețurile mele sunt niște prețuri decente. Contractele de imagine înseamnă bani foarte mulți, de aceea sunt foarte selectiv, dar, la polul celălalt, îmi ajut prietenii, dacă au nevoie să promoveze ceva, o prăjitură, un cozonac, o cofetărie oarecare, nu le iau bani pentru aceste postări. Un contract de imagine înseamnă foarte mult la Cătălin Botezatu”, a declarat designerul. 

Cătălin Botezatu, replică pentru Bianca Drăgușanu. Adevărul despre orientarea sa

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume și nu s-a ferit niciodată să dea detalii despre viața personală. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, subiectele și zvonurile despre orientarea sa sexuală au creat o adevărată controversă ce a zguduit showbiz-ul românesc, mai ales după ce Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe designer că are "o perdea în spatele căreia se ascunde încontinuu".

Acum, invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, "40 de întrebări", Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea sa și despre discuțiile și acuzațiile de la acea vreme. El susține că nu avea ce imagine să spele, deoarece relația cu Bianca Drăgușanu a pornit în Austria iar totul a decurs foarte bine.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel