Cătălin Botezatu, replică pentru Bianca Drăgușanu. Adevărul despre orientarea sa: E o tâmpenie. Acum mă ridic și plec

Foto: Instagram Bianca Drăgușanu / Cătălin Botezatu
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu / Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a făcut declarații despre orientarea sa sexuală și despre acuzațiile făcute de Bianca Drăgușanu. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume și nu s-a ferit niciodată să dea detalii despre viața personală. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, subiectele și zvonurile despre orientarea sa sexuală au creat o adevărată controversă ce a zguduit showbiz-ul românesc, mai ales după ce Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe designer că are "o perdea în spatele căreia se ascunde încontinuu".

Acum, invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, "40 de întrebări", Cătălin Botezatu a spus totul despre orientarea sa și despre discuțiile și acuzațiile de la acea vreme. El susține că nu avea ce imagine să spele, deoarece relația cu Bianca Drăgușanu a pornit în Austria iar totul a decurs foarte bine.

"Nu sunt homosexual. Nu aveam ce imagine să-mi spăl. Relaţia mea cu Bianca a pornit în Austria. A decurs foarte bine. Că lumea a crezut că e un lucru fabricat, e frustrarea unora", a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu

Mai mult, creatorul de modă a spus că Bianca Drăgușanu "nu este femeia gonflabilă" și să sentimentele sale pentru blondină au fost puternice.

"Bianca nu e femeia gonflabilă, aşa cum a fost catalogat-o. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Ştie ce sentimente a avut pentru mine. Poate conta pe mine până la moarte. Am avut o relaţie cu Bianca. Dacă vreau să folosesc un paravan, pot să-l folosesc fără a mă teme. Îmi asum tot ceea ce fac", a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, replică acidă. "Pe bune, acum mă ridic şi plec"

Denise Rifai l-a mai întrebat încă o dată dacă este sau nu bisexual, iar reacția designerului a fost una pe măsură. 

"Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok", a mai spus el.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu a fost, este și va fi rămâne mereu una dintre cele mai importante femei pentru Cătălin Botezatu, lucru pe care-l recunoaște și el ori de câte ori are ocazia. 

Chiar dacă relația lor s-a încheiat, au rămas buni prieteni și nimeni nu ar fi surprins să îi vadă din nou împreună. 

Învitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a fost provocată să răspundă la mai multe întrebări incomode despre trecutul ei amoros. Atunci când a venit vorba despre minciuni, aceasta a mărturisit că l-a protejat mult pe Cătălin Botezatu în timpul relației pentru a nu-l face să sufere. Mai exact, blondina i-a ascuns multe lucruri creatorului de modă. 

Bianca Drăgușanu a recunoscut că încă îl iubește pe Cătălin Botezatu, așa cum și el are încă sentimente pentru ea. Blondina a declarat spre surprinderea tuturor că se așteptă să ajungă la un moment dat în fața altarului la brațul creatorului de modă. 

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show, citează Spectacola.ro.

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a mai vorbit și despre faputl că Bianca Drăgușanu este slăbiciunea lui.

"Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei", a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel