Cătălin Botezatu va colabora cu Kim Kardashian. „I-am cunoscut pe cei din echipă”

Foto: Facebook Cătălin Botezatu
Foto: Facebook Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu va bifa o nouă reușită pe plan profesional: o colaborare cu Kim Kardashian și echipa ei. 

Cătălin Botezatu a anunțat o nouă colaborare și a dezvăluit că, în viitor, probabil vor exista 'lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia'. 

Botezatu s-a aflat la același eveniment cu echipa lui Kim Kardashian, care i-a observat potențialul și i-a propus o colaborare. Astfel, creatorul de modă a ajuns să anunțe colaborarea de zile mari. 

„I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia.”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit Cancan

Cătălin Botezatu a făcut câteva precizări și despre starea sa de sănătate: „Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult.”

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Practici negre în lumea modei. Cătălin Botezatu: Hai să fim realiști! Vă dați seama că nu se va ajunge la un proiect de lege...

Cătălin Botezatu a demisionat de la Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu a părăsit postul de jurat al emisiunii 'Bravo, ai stil!', în această vară. 

'Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!', a scris Cătălin Botezatu pe Instagram.

(Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel