Cârţu vrea să câștige Cupa României și să ducă Steaua în cupele europene

cartu
cartu

Sorin Cârţu, noul antrenor al Stelei, a spus în prima sa conferinţă de presă susţinută în Ghencea că obiectivul său este ca echipa să termine pe un loc care să le confere posibilitatea de a juca într-o cupă europeană şi să câştige Cupa României.

”E normal ca rezultatele Stelei de până acum să creeze nemulţumiri. Suntem în timpul campionatului şi nu putem să vorbim de acum de o strategie viitoare pe piaţa de trasnferuri. Trebuie să ne descurcăm cu jucătorii care-i avem acum în lot. Cu aceştia mergem până la finalul campionatului şi trebuie să obţinem un loc de cupe europene. De asemenea, vreau să câşigăm Cupa României. Dacă ni se oferă o şansă la primele două locuri, vom face tot ce putem să o exploatăm. Suntem într-o criză de timp şi de puncte, aşa că fiecare meci va fi un examen”, a declarat Sorin Cârţu.

Antrenorul a precizat că nu are nimic împotrivă ca Mihai Stoica, managerul general, să stea pe banca tehnică. “Pe bancă poate să stea cine vrea, dacă are voie şi dacă nu depăşeşte numărul permis de regulament!”, a spus Cârţu.

Noul tehnician a vorbit şi despre problema cine va fi căpitanul de echipă al Stelei. “Nu mi-am făcut încă problema banderolei, pentru că nu asta e cea mai mare problemă a Stelei. Eu nu am nevoie neapărat de un lider al vestiarului, ci de un lider pe teren. Dacă iese cineva în evidenţă acolo, atunci cu siguranţă va fi căpitan. Dacă Steaua ar fi avut un lider în teren, nu ar mai fi fost probleme acum”, declarat Sorin Cârţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel