Capatos, despre relația dintre Prodan și Reghecampf. Dezvăluiri după vizita în Dubai

Dan Capatos
Dan Capatos

Dan Capatos a petrecut câteva zile în Dubai, locul în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf locuiesc. Prezentatorul ''Xtra Night Show'' a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu cei doi, dar și despre cum sunt aceștia ca familie.

"A fost o fugă la repezeală în Dubai, pentru că Andrei, băieţelul meu, şi grupa lor de la Dinamo au fost invitaţi la un turneu, trebuia să îi fac galerie, deşi a fost foarte în scurt. A meritat efortul. Ce fac oamenii ăia acolo e de pe altă planetă.

Eu cu Reghe şi cu Ana suntem prieteni de foarte mult timp. Ei sunt o familie chiar foarte mişto. El a aflat de la Ana că sunt acolo. M-a sunat să ieşim. Am fost la masă, am mai vorbit, depănat amintiri. E un băiat extrem de modest şi cu foarte mult bun simţ. A şi realizat foarte multe. Este un exemplu. Sunt mulţi care nu-i ajung nici la nivelul genunchiului", a spus Dan Capatos pentru Antena Stars.

S-a scris de multe ori în presă că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea probleme în familie și s-ar afla la un pas de divorț, însă cei doi infirmă totul și își trăiesc în continuare povestea de dragoste, fără a ține cont de părerile altora.

Vezi și: Dan Capatos, lider incontestabil. A dat lovitura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel