Dan Capatos, lider incontestabil. A dat lovitura

Dan Capatos
Dan Capatos

Emisiunea prezentată de Dan Capatos, „Xtra Night Show”, a fost luni seara lider incontestabil de audiență. Show-ul a înregistrat un record de audiență pe segmentul de public 18-49 Urban, la nivelul cotei de piață, și a avut cele mai mari cifre de audiență de la lansare.

Așadar, ediția „Xtra Night Show" în care s-a discutat despre ultimele aventuri ale protagoniștilor reality-show-ului "Asia Express – Drumul Elefantului", alături de invitații Ana Morodan, CRBL și Oase, a adunat în fața micilor ecrane 838.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 23:39.

La nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a înregistrat un record de audiență pe acest segment de public, la nivelul cotei de piață, și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:33 – 01:01) o audiență medie de 4,6 puncte de rating și o cotă de piață de 27%, urmată de Pro TV, cu 3 puncte de rating și 18,1% cota de piață și de Kanal D, cu 1,8 puncte de rating și 10,7% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 3,3 puncte de rating și o cotă de piață de 17%, urmată de Pro TV, cu 2,4 puncte de rating și 12,4% cota de piață și DigiSport 1, cu 1,9 puncte de rating și 9,8% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 2,9 puncte de rating și 16,2% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 2,7 puncte de rating și 15% cota de piață, și Kanal D, cu 2 puncte de rating și 11,4% cota de piață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel