Cabral spune că fiica lui cu Luana nu mai vorbeşte cu el. Prima reacţie: "Ibacka şi moi ne-am despărţit ca branduri"

Facebook Cabral
Facebook Cabral

Luana Mitran afirmă că ea şi fiica sa s-au despărţit de numele Ibacka şi că fiica sa doreşte să fie lăsată în pace, după ce Cabral a spus că aceasta nu mai vorbeşte cu el de când s-a aflat că Andreea Ibacka este din nou însărcinată. 

În ediția "Vorbește lumea", din 27 mai, Cabral a stat de vorbă cu Lora și cu Cove despre faptul că i se va naște al treilea copil, Andreea Ibacka fiind din nou gravidă, însă a făcut unele declarații care au detonat o supărare imensă în prima lui familie. „Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, a spus Cabral.

La puțin după emisiune, și după apariția știrilor în presă, Luana, prima lui soție, care acum este speaker, trainer și life coach, a anunțat pe Facebook: “ibacka şi moi, ne-am despărțit azi ca brand-uri", supărată pe declarațiile fostului soț, scrie click.ro.

Reacţia Luanei Mitran: Fiica mea vrea să fie lăsată în pace 

"Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă. Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta", a mai declarat Luana.

Prezentatorul a dezvăluit pentru protv.ro că el și Andreea Ibacka nu au plănuit să aibă al doilea copil împreună, dar s-au bucurat când au aflat că familia lor se va mări. 

„Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil”, a spus Cabral.

Totodată, Cabral a afirmat că soția lui se simte bine și că împreună, se pregătesc pentru 'dublu prăpăd'.

„Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a mai spus el. 

Primul lor copil, micuța Namiko, va împlini trei ani în luna decembrie. Cabral mai are o fiică din relația cu Luana Ibacka, pe Inoke, care e majoră.

VEZI ŞI Cabral, imagine din camera de hotel care l-a stupefiat pe recepționer: A alunecat în scârbă profundă. Nu-mi venea să cred

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel