Brigitte - Pastramă, relație. Vedeta, amenințată: Mi-a cerut bani. A zis că mă tunde cheală

Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase și actuala iubită a lui Florin Pastramă, a primit mai multe mesaje de amenințare.

"M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, mi-a dat două mesaje vocale, apoi și unul scris. Între timp, scuzele de rigoare s-au făcut și lucrurile s-au rezolvat, dar la momentul acela .... . Nu i-am cerut binecuvântarea pentru relația cu Florin. El mi-a confirmat că cu două-trei săptămâni înainte să se dea la mine, ea se despărțise de el", a mărturisit Brigitte, invitată într-un vlog al lui Jorge, deși nu a pronunțat numele Ralucăi Podea.

Florin Pastramă şi Raluca Podea erau împreună de doi ani, înainte ca el să intre în Ferma 2019.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bei apă cu bicarbonat, pe stomacul gol. Efecte miraculoase pentru sănătate!

"Mi-a zis că mă tunde cheală"

Cu câteva zile înainte, Brigitte povestise și la emisiunea lui Cătălin Măruță că a primit mesaje de amenințare de la Raluca Podea.

"Dacă a vrut să-și ridice cota pentru că nu o mai chema nimeni la prezentări, e problema ei. Am trei mesaje de amenințare cu care probabil că mă voi duce la Poliție. Deocamdată am trei, sper să se potolească. Dacă nu, îi fac plângere penală. Domnișoara mi-a cerut și o sumă de bani și că mă tunde și cheală. Nu știu de ce ar trebui să îi dau eu bani. Nu doresc să vorbesc despre numerele de telefon pe care le-am găsit eu în momentul în care aveam trei tumori și m-am uitat în factura detaliată a lui Ilie (Năstase - n.r.), dar nu vreau să intru în astfel de amănunte. Să nu îndrăznească să-mi mai trimită mesaje de amenințare și de bani", a spus Brigitte Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel