Ce se întâmplă dacă bei apă cu bicarbonat, pe stomacul gol. Efecte miraculoase pentru sănătate!

Ce se întâmplă dacă bei apă cu bircarbonat pe stomacul gol.  Efecte miraculoase pentru sănătate. Apa cu bicarbonat, băută pe stomacul gol, poate avea proprietăţi miraculoase.

Ce se întâmplă dacă bei apă cu bircarbonat pe stomacul gol. Bicarbonatul de sodiu este recunoscut ca remediu pentru hiperaciditate gastrică. Dacă bei zilnic apă cu bicarbonat de sodiu, neutralizezi acidul hidrocloric din stomac şi remediezi problema.De asemenea, previne balonarea şi arsurile gastrice și vei reduce cu mult riscul de a face pietre la rinichi.

Ce se întâmplă dacă bei apă cu bircarbonat pe stomacul gol. Bicarbonatul de sodiu este recunoscut ca remediu pentru infecţiile urinare şi ca metodă de prevenire a acestora, datorită proprietăţilor lui antiseptice şi datorită faptului că reduce aciditatea urinei, scrie divahair.ro.

Vezi și: Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. Trucurile de care habar nu aveai!

Ce se întâmplă dacă bei apă cu bircarbonat pe stomacul gol. Trebuie să îţi cumperi hârtie pentru măsurarea pH-ului. Cum te trezeşti dimineaţa, pH-ul salivei tale ar trebui să fie între 7.0 şi 7.4. La prima oră, pH-ul urinei ar trebui să aiba valori între 6.0 şi 7.0, urmând să crească pe parcursul zilei, potrivit sursei citate.

Ce se întâmplă dacă bei apă cu bircarbonat pe stomacul gol. Măsoara pH-ul câteva zile la rând, notându-ţi undeva rezultatele. Dacă observi că valorile sunt mult sub cele dezirabile, poţi folosi apa cu bicarbonat de sodiu pentru a le echilibra.

Ce se întâmplă dacă bei apă cu bircarbonat pe stomacul gol. ATENȚIE! Înainte de a încerca această recomandare, consultă medicul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel