Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. Trucurile de care habar nu aveai!

Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. Eşti mereu pe fugă şi nu apuci să îţi încarci complet telefonul? Iată câteva trucuri care te ajuta să încarci telefonul mobil mai repede.

Încărcările dese și scurte

Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. Bateriile Litium-Ion trebuie menținute încărcate între 50% și 80%. Asta permite ionilor de încărcare să lucreze și să protejeze viața bateriei. Încărcarea pe perioade scurte de-a lungul zilei le va oferi ionilor energia necesară de funcționare, scrie techcafe.ro.

Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. Încărcările dese și scurte pe parcursul zilei mențin bateria la într-un mod optim de funcționare. Nu este plăcut dar aceasta este calea optimă de a încărca dispozitivul dacă dorim să îi asigurăm bateriei o durată de viață lungă. Este recomandat să faceți un ciclu complet de încărcare poate odată pe lună pentru recalibrarea bateriei și menținerea unei bune durate de viață.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bei apă cu bircarbonat, pe stomacul gol. Efecte miraculoase pentru sănătate!

Cum să-ţi încarci telefonul mai repede

Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. Durata de încărcare a bateriei unui smartphone depinde de cablu de încărcare. Este indicat să folosim un încărcător de perete, original. 

Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. De asemenea, este indicat să activăm modul Avion pe perioada încărcării telefonului. Astfel, bateria se va încărca mult mai repede, scrie romaniatv.net.

Cum să-ţi încarci telefonul mai repede. Pe durata încărcării ar trebui să nu pornim niciodată ecranul, întrucât acesta consumă cea mai multă energie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel