Brigitte Pastramă, acuzată că l-a ÎNȘELAT pe Ilie Năstase. Fiul ei, dezvăluiri: Duplicitară ești tu, femeie!

Foto: Instagram Brigitte Pastrama
Foto: Instagram Brigitte Pastrama

Brigitte Pastramă a fost atacată de fiul ei, în fața camerelor de filmat. Ce a putut spune copilul despre ea.

Brigitte Pastramă și fiul ei Robert au avut parte de un conflict puternic, în cadrul celei mai recente ediții a reality-show-ului vedetei de pe Antena Stars.

Fiul ei, Robert, i-a reproșat mamei sale că l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase pe vremea când cei doi erau căsătoriți.

Brigitte Pastramă, acuzată că l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase. Dialogul cu fiul ei, în fața camerelor de filmat

În trecut au circulat mai mult zvonuri conform cărora Brigitte Pastramă i-ar fi fost infidelă lui Ilie Năastase, pe vremea când cei doi erau căsătoriți legal.

Deși Brigitte a negat mereu acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse, fiul ei, Robert, a scos porumbelul la televizor și a mărturisit în fața camerelor de filmat că mama sa l-ar fi adus pe amantul său în casă.

 – Auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu pe la noi pe acasă?

– Când l-am chemat la noi acasă?

– Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie?

– Eu nu m-am văzut cu el!

– Duplicitară ești tu, femeie! Măcar nu mai fi așa pe cameră!

– Păi pe cameră, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu.  În primul rând, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât eram cu Ilie!

Brigitte Pastramă, ATAC la adresa fostului soț! „M-a bătut și m-a tăiat”

La jumătatea anului 202, după ce Ovidiu Torj a intervenit în scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, au ieșit la iveală detalii halucinante din trecutul brunetei. Ovidiu Torj a afirmat că vrea să-i ia fetița pe care o au împreună, lucru care, pare-se că a scos-o din minți pe brunetă.

Brigitte Pastramă a mărturisit că, la o lună după ce a început o relație cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj a dezbrăcat-o, a bătut-o și a tăiat-o pentru a nu mai putea intra în restaurant. 

Vedeta și-a retras plângerea pentru fiica pe care o are împreună cu Ovidiu Torj, dar n-a uitat niciodată acest incident. 

„După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie (n.red Ilie Năstase, fost soț)... Mi-am retras plângerea pentru fiica noastră”, a spus Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

„M-am despărțit de el pentru că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat” a mai spus bruneta.

Brigitte Pastramă, despre relația cu Florin Pastramă

"Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real, sau cel puțin telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu", a spus ea, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel